Säger mer än tusen ord...

De senaste dagarna förutom förkylningsseghet och regn:


Like Asian Women?

NEJ jag gillar INTE "Asian Women"! Åtminstone inte på det sättet som ni antyder och jag är trött på att få de där jävla Asiattuttarna upptrycka i ansiktet så fort jag besöker internet. Alla andra tuttar och rövar också för den delen men det är just denna Asian Women tuttfian som verkar förfölja mig och även ett gäng rövar med "No strings attached"... jaha nehe inga string på sig? är de nakna då? eller nehe det kanske betydde något annat... men vaFan FÖRSVINN!!! Vill jag kolla på porr kan jag väl söka upp en sida själv, inte ska jag behöva gurgla era kroppsdelar så fort jag kollar facebook och mailen.
 
Vet hut!
 

Igår: Lördag

Kylskåpet lapade (och gör fortfarande) tomt så det fick bli scones till frukost. För min del är det ju tyvärr ingen favorit men jag har lärt mig att äta det. Ett väldigt viktigt tillbehör är ju ost och gärna stark sådan... Vilket vi såklart inte hade hemma. Proppade degen full med aprikos och nötter istället och visst det funkar, saknar dock osten!

David tog med sig familjen på morgonrunda och jag passade på att duscha och städa. Sen for jag (alla utom David) till Kristdala för att hänga med Holmebrantarna vilket var väldigt trevligt. En lugn härlig dag med massa mat, prat, allmänt häng, glasspromenad och studsmattehoppande... Och där har vi höjdpunkten ;0) löjligt kul att studsa runt som en bumbibjörn! Det får inte dröja så här länge tills nästa gång!

 


Wilma 3 månader

Tiden går precis som jag trodde väldigt fort och det händer så väldigt mycket hela tiden. Förutom att hon växer hela tiden så har det senaste månaden hänt massor på medvetandefronten. Vi pratar, sjunger och läser en hel del. Wilma är väldigt aktiv och hänger med, pratar och sjunger tillbaka och när vi sjunger ”Imse vimse spindel ” sätter hon ihop händerna och försöker härma. När jag med öppen mun smackar med tungan smackar hon snart tillbaka och när hon sjunger tillbaka till Idas sommarvisa, som verkar vara favoriten, så kan jag ibland inte fortsätta sjunga för att tårarna kryper fram. När vi hälsade på Ida babblade Wilma så mycket så tårarna rann på Ida ”Vill du att jag ska dö på fläcken” klämde hon fram i sin förundran över närvaron.

 

Hon har ännu inte börjat vända sig men det dröjer nog inte allt för länge till dess. Hon sparkar sig uppåt och ligger hon i sängen knölar hon in sig under kuddarna och meckar runt. Hon har börjat vrida sig så nu får vi se upp så hon inte hamnar på golvet.

 

Sovtiderna är väldigt bra nu, oftast är det 5-6 timmar om natten och hon fortsätter ofta sova efter morgonrutinerna. Med andra ord finns chansen att antingen få lite gjort, lite extra vila eller lite egentid till och med. Det händer även att man får 8 och nästan 9 timmar sömn men då börjar man undra om det står rätt till… och när man bekräftat det så tackar man så mycket ;0)

 

Hur är det med mamman nu då? Jo det är en väldigt stolt mamma som njuter av livet och stormtrivs i den nya rollen som känns helt given och naturlig. Varje minut med dig är en gåva! Det är väldigt skönt att sömnen är bättre så man orkar lite mer nu. Eftersom jag har en tendens att vilja mer än jag orkar är det väldigt skönt med mer sammanhängande sömn. Kroppen har återhämtat sig fint efter förlossningen men någon gång ibland känner jag av att det är något stort som hänt i kroppen. Håret verkar inte få så mycket näring just nu för jag tappar mängder med hår, tur att jag har mycket att ta av i alla fall. Kroppen över huvud taget får väl inte kvar så mycket näring efter amningen, det är nu tredje gången efter förlossningen som jag är förkyld. Dags att tänka lite mer på kosten kanske? Vimsigare än vanligt och säger ofta fel ord eller är inte helt närvarande i samtalen för att för mycket annat flyger omkring inne i tankarna. Ibland försöker jag hålla lite väl många bollar i luften samtidigt men jag måste nog erkänna att jag är rätt hyfsad på att jonglera ändå ;0)

 

Och nu, betydligt tidigare än jag kände just då, känns tanken på att gå igenom det igen helt okej... inte just nu men längre fram i livet... men just då så kände jag nAe... NAE inte en gång till! Samtidigt som jag visste att jag skulle ändra mig lite senare. Skönt att det redan har lagt sig.

 

 
 
För tre månader sen var vi där och det känns helt ofattbart, både så nära och så långt bort på samma gång. Hur som helst så är det helt underbart!
 
 
 

Harmoni

Nu är det andra gången för dagen som lilltiger söver sig själv, ingen tutte, ingen napp och inget gungande... Bara ligga rakt upp och ner på ryggen och fippla lite med händerna tills John Blund tar över... Jag är mycket imponerad! Och tacksam ;0)

Dessutom går det så mycket bättre med vagnen igen och det går även att bli gungad till sömns i vaggan.

Idag har Summe äntligen kommit förbi på glassfika och struntprat. Även Fredrik och mor Lena kom in på en kopp fika och en promenad innan de körde vidare mot Stockholm. David for till jobbet och plötsligt blev det alldeles tomt... "bara" jag, Wilma, Izac och Abbe... Nya definitionen på att vara själv :P så min själ blev lite rastlös och vi knallade in på stan, köpte en ny solhatt i bättre storlek och tog en chailatte på underbara coffehouse där personalen alltid är så grymt trevlig :0) Jag och Wilma skumpade lite till musiken och snackade lite strunt medan jag njöt av min sweet-chailatte och hundarna fick en stor bunke vatten.

Nu hade jag tänkt avnjuta gårdagens Sommar med Ernst men insåg att det visst inte var igår :0( j-a fotboll )0:
Får hitta på något annat eller passa på att vila nu med bebis? ...antagligen inte...

I alla fall... Igår var vi på BVC och mätte 59 cm, nästan 6300g och fick en spruta i varje ben. Ont och ännu ondare. Lugnade sig efter lite amning och jag sprang på en väldigt trevlig, nybliven mamma som jag tror jag råkade prata öronen av :0) eller ja hon såg glad ut ändå så jättefarligt var det nog inte. Sen efter lite shopping på stan... igen, för jag var där innan också, och en landning hemma bar det av till Kalmar för dans på bryggan igen. Väldigt pepplig när vi kom dit men sen skumpade hon nöjt runt i diverse famnar som slogs om att få hålla. Själv får jag bara hålla om hon är hungrig så jag hinner med en hel del dans :0) Subway med Tina innan hemfärd, matning och nattning. Bra sömn i natt förutom att jag fick gå upp och stänga till för åskan dundrade på så dant.


Pusseli-pusselA

Ja lite mera Ida och Johan blev det, gick lite på stan och sen tog vi en fika. Minigolfen skippade vi då det blåste så vansinnigt mycket. Äntligen lyckades jag knäppa en bild på Ida och Wilma tillsammans och om ett par veckor är det dags för babymagefotografering av hennes fina bula :0) det ser jag fram emot!

Jag och Wilma begav oss till Kalmar och Fredrik med mor Lena, alltid lika trevligt... Massa fika och prat och presenter till Wilma, en underbar Nalle (ja jag älskar nallar :0)) och en fin body till en lite större Wilma. Väldigt bra att det dimper in lite större storlekar också! Vi smet iväg en sväng till Tina och för ovanlighetens skull bjöds det på fika!?! Haha jag är snart fika!!!

Tillbaka till Lena och Fredrik och då var det fullt hus med två vuxna till och en charmig liten pojk som tyckte att den där tigertanten är nog allt lite småläskig. Efter ett tag när övriga besökare gett sig av hämtade Fredrik pizza på favoritgaket, pizza palatset, och vi bubblade ännu mer.

Kom hem vid elvatiden och efter lite matning, kink, gråt, vaggvisor och vankande fick jag cirka gurka åtta timmar sammanhängande sömn. Lite förkylningshängig idag och orolig för Wilmas mage men den skötte hon på sen eftermiddag så nu känns det ok iaf. Var iväg och köpte en massa tyger och fina sidenband och sen blev det pyssel här hemma... Tjusig balettkjol blev det till lilltiger. Gjorde den ganska stor så hon kan ha den länge :0) växer hon mycket på bredden fyller vi vara på med tyll, en riktigt bra idé jag fick där!


Uppe före tuppen

Vaknade någon gång i natt och kollade till bebis ute i vaggan i vardagsrummet, sov som en stock!

Vaknade vid sju och kikade till henne igen, sov som en stock! Hmm själv var jag svinhungrig så det fick bli frukostmys på egen hand idag... Känns konstigt, men Abbe håller mig sällskap iaf. Tror att han säger att han är kissnödig så jag får nog smyga ut på en kissis...
...så...KISSPAUS...
Åh den va inte dålig den pausen! Satan vad den blåsan var fylld! Men så vräkte han i sig vatten när vi kom hem från nattrundan också...

Har minsann varit lite husmorsduktig i det senaste, både lagat laktosfri chokladglass som inväntar ett besök från Summe och en daim/jordgubbstårta för att betala av ett förlorat vad med en kollega. Så vinnaren, Jimmy, var på fikabesök och skitsnack efter att jag och Wilma varit på efterkontroll hos Gullis på MVC.

Där, hos Gullis, var det som vanligt alldeles underbart! En sån person med så underbar energi så man blir lycklig bara av att veta att man ska träffa henne. Vi pratade om förlossningen och om hur det är att vara mamma. Fick höra att jag ser ut att stortrivas i den rollen och att jag gör ett väldigt bra jobb. Så "med" som Wilma är blir de tydligen inte om de inte får väldigt mycket kärlek och uppmärksamhet. Suger i mig av komplimangerna :0) för vi pratar och sjunger och läser och kärleken som flödar är enorm... Finns inget vackrare än att vara mamma ❤

Amnings-, blöj- och sångpaus.

Hon berättade även att blomman som hon fått av oss som tack för stödet växer massor och hon har den hemma så hon kan se den varje dag och ta väl hand om den :0)

Igår kväll kom Ida och Johan på middag och tårtan som blivit över från det tidigare fikabesöket. De är ute på husvagnsroadtrip och började till min glädje här i Oskarshamn. Idag när de vaknat till liv ska vi ses igen och visa dem stan lite och antagligen köra lite minigolf. Sen bär det av till Kalmar för min del.


Redigerardag

Fotade Wilma igår så idag har jag suttit vid datorn så fort jag haft möjlighet :0) Här får ni kika på några av dem... Wilma 12 v.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
och för en månad sen såg hon ut såhär för oss som glömt ;0)
 
 
 
 
och på midsommar var man allt lite rundare än både då^ och nu...
 
 
 
 
 

Heaven & Hell

 
 

Torsdagen

Sjukt seg morgon var det igår men efter ett par timmar kände jag mig som människa igen. Solen gassade och den rastlösa själen längtade till Kalmar... Ett par piller mot förkylningen och massor med vatten sen blev det dans för mig och lilltös :0) Nu i sommar är det bryggan i Kalmars gästhamn som gäller de torsdagar som vädret tillåter, helt underbart! Och Wilma stortrivs dessutom... Får gunga runt i lite olika dansfamnar och det är nästan så jag inte får tillbaka henne. Blöjpaus på donken, tuttpaus borde jag visst också ha tagit där... Fick bli utanför närmsta mack istället, och igen på en parkeringsficka... Trött och hungrig bebis är ju inget man diskuterar med ;0)

Sömn i natt: 01:00-9:30 med snabb blöjpaus och en skvätt mat. Tack, det var skönt!


Nöden kräver ingen lag

En god natts sömn blev det, typ 22-05 om jag inte minns fel. Trött och seg ändå, har haft ont i halsen ett par dagar och misstänker att förkylningen är på gång igen. Det blev en sväng runt kilen idag också. Idag tänkte jag att jag skulle vara lite smartare än igår och skippa te till frukosten men tji fick jag. Blev så satans kissnödig att jag blev tvungen att smita in i skogen en snabbis... Undrar vad kvinnan som cyklade förbi tänkte när det stod en barnvagn och två hundar på cykelvägen?!? Jag fick säkert en jävla fästing i röven också!

Tog en liten omväg förbi Maxi också och bebis höll sig snäll tills vi kom hem iaf, sen blev det kinkigare. Tog en andra frukost med mackor samt te från hemskördad lavendel och mynta. Förresten, som första frukost körde jag fil med knäckebröd (minirut som jag bröt i småbitar), linfrön, mandel och kokosflarn... Kan jag varmt rekommendera om man som jag är trött på allt jäkla socker i flingor och müsli men ändå vill ha gott till filen.

Nu efter mycket om och men sover lillfis men jag är för seg för att få något gjort idag tror jag, vila lite kanske? Vi får se...


Kinkig dag...

= bra natt?

Hoppas!


God morgon Tisdag

Sååå... Fick jag sova sen? Lilltiger började knöla just som jag kom in till sängen, det där jag-vaknar-alldeles-strax-knölet. Jag slängde fram en säck (snarare liten påse) mat och lät henne sutta halvsovandes i hopp om att hon skulle sova vidare. Tigerpappan jagade jag upp ur sängen för att hämta blöja och smygbyta medan vi höll på med vårat. Det gäller ju att vara smart och smidig om man ska få till det som man vill... och ja jag fick sova, hela fem timmar (00-05) så jag är väldigt nöjd med det. Vaknade dessutom i ett panikskrik och bara for upp ur sängen, måste ju säga att den här lilla damen är allt den effektivaste väckarklockan jag haft dock har den endast random tidsinställning så man vet aldrig när den ringer.

Vanliga morgonrutiner, nattkissblöjbyte, vänta/sjunga/prata lite, morgonbajsblöjbyte, frukost till tigerbebis, frukost nr 1 (te + fil med müsli) till tigermamman, någonstans i virret vaknar David och drar till jobbet, blöjbyte, påklädande och morgonpromenad... Här skiljer sig dagen dock från andra, äntligen kom vi iväg på en riktig långpromenad. Igår em accepterade hon att sova i vagnen när vi var iväg och fikade så jag vågade mig på ett försök idag igen. Kudde som madrass och björndräkt istället för täcke (hon älskar den lika mycket som jag gör). Härlig morgon med 1,5h promenad och underbart väder :0) Nu är frukost nr 2 (nektarin + ostknäckemacka) intagen och dags att dra igång någon syssla, alternativt pyssla... eller mata bebis... Låter som att hon är på g där inne.

Ha en fin tisdag ❤


Huuu

Duva på balkongen*!*!*
Blev nästan finmiddag för Izac men den lyckades undkomma bakom fåtöljen... Efter en skräckfylld jakt lyckades jag få en handduk över den men vågade ändå inte ta den... tog en filt också och sen släppte jag försiktigt ut den och en snabb sanering av balkongen inleddes (efter en kisspaus ;0))

God natt (om jag hinner sova något innan lillan vaknar)

Att dela eller inte dela

Det är frågan det! Vart går egentligen gränsen för vad som är vettigt att dela med sig av på internet och dagens alla sociala medier? Facebook är nästintill en självklarhet, instagram nära inpå och bloggar gör var och varannan själ. Twitter är något jag själv inte satt mig in i för jag tycker det räcker gott och väl med de tre föregående.

Vad jag väljer att lägga ut är helt enkelt det som jag för stunden känner för att dela med mig av, någon form av balansgång mellan personlig och privat... Precis som den balans jag försökte hålla när jag jobbade som personlig assistent. Det är en konst må jag säga och något som man blir bättre på med tiden, men ibland tassar man över och det svajar till... Man fångar upp och knallar vidare.

En nackdel med dessa sociala medier är att de allra flesta lägger ut putsade fasader som ger intrycket av att allt är skinande prydligt. Vad man lätt glömmer i allas skinande vita leenden är tandstenen på baksidan. Vad som egentligen är en liten liten del av dagen och vad som hände sen? Ja det får vi sällan veta. Det finns såklart en anledning till det, tex att vi inte har med det att göra helt enkelt. MEN det är lätt att känna sig värdelös om man inte lyckas ta in medierna med en stor nypa salt och se det som dagens höjdpunkt istället för något perfekt allmäntillstånd. Ett praktexempel är min gårdag som började sådär sjukt mysig och pluffsipluffs med balkongmys och allt, ja det som jag skrev igår helt enkelt. Fortsatte sen med myspys i soffan och en av de där serierna i flera timmar men tog helvändning och blev deppeftermiddag när David blev på dåligt humör. Dåligt humör på David = ledsen alternativt sur Sara. Det har jag dock inte alls lika stor lust att dela med mig av så jag väljer i regel sådana dagar att helt enkelt inte berätta om det. Nu händer det ju inte direkt ofta men det är inte så att det inte existerar heller. Skulle bli förvånad om jag träffade på en familj eller person överhuvudtaget som aldrig någonsin hade något mindre roligt inslag i vardagen.

En väldigt väldigt bra sak är att man kan dela med sig mellan de nära som är på långt håll! Man får hänga med även när man inte kan vara där, lite närmre trots det avstånd som råder. Därför bloggar jag och därför läser jag bloggar av de jag känner. Okända bloggar ströläser jag lite nu och då för allmän inspiration till olika saker eller ibland för att få tiden att gå. Facebook varvas med instagram men jag stör mig när man checkar instagram och 80% redan setts på Facebook... Tur att jag inte läser deras bloggar också för då hade jag väl slitit av mig allt hår från huvudet!?!

Jaha det blev visst resultatet av en amningspaus (med tidningen Vi Föräldrar) från städandet. Jag försöker göra lite såna där saker som nästan aldrig blir gjorda, som att städa bakom spisen, rensa badrumssåpen, tvätta väggen... Ja ni vet sånt där som inte märks att man har gjort utan bara märks när man inte har gjort... Jag tror ni vet hur jag menar!? Lastat upp lite saker på vinden hör ju till samma kategori förstås och sen har jag putsat upp resterande silvergrejer från loppisfynden och en jättefin bricka som jag fick av storasyster, passade på att putsa upp mina fina små skedar som jag fick av farmor under uppväxten också samt något halsband jag hittade i badrumsrenset. Dammsög och torkade golv också förstås men det är snart ogjort, börjar bli dags att gå ut med hundarna igen. Alla pauser för matintag av mig eller bebis har avnjutits på balkongen! Är så löjligt nöjd och växterna mår på topp än så länge ;0)

Hej så länge!


Liv

Äntligen lever balkongen på nytt, massor av kryddor att skörda färskt till maten och vilken glädje som rusar genom själen när man kommer ut på balkongen eller bara går genom vardagsrummet... LIV! Underbart liv!

Mamma följde med hem till Oskarshamn så helgen blev extra mysig. Igår åkte vi till Öland för att besöka Lammet & Grisen. Där kan vi snacka buffé... Ni som inte varit där kan ju föreställa er en riktigt fin middag fast i bufféform. Gött värre!

David har lurat in mig på tre nya serier i helgen också, inte bra i det härliga väder som råder. Imorse invigde iaf jag och mamma balkongen på nytt med en mysig frukost innan hon for hem med bussen. Idag blir det lite röj och fix eftersom det alltid blir lite rörigt när jag kommer hem och har både nytt och gammalt med mig.


Klart slut

Den mysiga vistelsen i hemmenas hem lider mot sitt slut. Igår låg jag däckad i sockerkoma/utmattning hela fm, sen var jag förstås på't igen... Lunch och fika hemma hos mormor och morfar, även Carro kom över men höll sig ifrån kaloribomberna och nöjde sig med att Wilmamysa en stund.

Lillskruttsyster Anna skulle till storstaden så jag skjutsade in henne till bussen i Nyköping och åkte vidare till storskruttsyster istället. Skogspromenad med henne och grisar, bebis i sele och Elin i vagn. Abbe tog en extra sväng och anslöt sig till gruppen efter ett bad i något dike någonstans. Efter promenaden plockade Cicci ihop en hel drös med kläder till lilltiger. Det är så sjukt smidigt att ha en syster med tre barn, speciellt när den är så snäll som min är :0) Gick även på skattjakt på tomten och fick med mig något som jag ska hem och putsa lite på, stort tack för allt ❤

Ett allt för kort besök hos Ida efter det, vi som alltid har så mycket att prata om. Jag fick iallafall gosa lite med hennes fina bebismage som jag om några veckor ska fota :0) och Ida fick sig lite Wilmamys vilket resulterade i ett par tårar... Ida kunde inte hålla dem tillbaka när Wilma berättade för henne om Gud vet vad :0)

Hem till mamma för kvällens happening, Sommar med Ernst och varma mackor med mamma, mycket bättre än så blir det inte! Ja det skulle förstås vara ett hus där man kan nyttja alla fina idéer som ploppar upp när man tittar på Ernst skaparglädje.

Idag är vi visst uppe lite väl tidigt så det kan bli att sova en stund snart igen, ev träffa Jessika och sen mormor och morfar igen... Vi får se vad dagen bjuder på. Tigermormor ska iaf åka med till Oskarshamn så vi väntar in henne från jobbet i em. Det blir en fin helg det här!


Carro & Wilma


Poppis loppis

Galet mycket folk på Jogersö bakluckeloppis och bättre väder gick nog inte att hoppas på. Gjorde en massa fina fynd och några får ni kika på här... I övrigt fyndade jag ett gulligt björnepussel och en hel drös baby/barnkläder. Riktigt mysigt, borde Oskarshamn börja med också!


...än slank hon hit...

Snabbpackade väskorna och bökade in hundar, packning och lilltiger i bilen... Brummade iväg till Oxelösund och här är det fullt ös som vanligt. Idag blev besöket med Ida inställt så jag passar på att andas ut en stund istället för att boka in nytt. Kör ett par bilder istället för text, orkar inte berätta om alla vändor. Mysigt och full rulle, saknar dock tigerpappan som är hemma och jobbar.



Guld i munnen?

Morgonstund har guld i mund.

Tog en bild på lilltiger och njöt av att jag fått en sammanhängande sömn på en bra tid (00-05) i natt vilket innebar att jag kände mig pigg och utvilad i fågelkvittret. Ovanstående fras damp ner i huvudet och jag funderade på vad det egentligen betydde... Självaste innebörden förstår man ju men har inte funderat så mycket mer på det... Mund betyder hand och ja, mycket trevligare med guld i handen!

Hur som helst blev det en skön och effektiv morgon. Efter morgonprat och amning hoppade jag in i duschen en snabbis innan David stack till fm-passet. Frukost och promenad med grisarna med bebis på magen för att undvika scenariot bära-bebis-köra-tom-vagn-hålla-hundar-plocka-bajs. Riktigt skönt ute, dock blir det nog lite väl varmt under dagen så det var skönt att komma ut lite tidigare idag. Tigerbebis somnade gott i selen och fortsatte så efter en skvätt mat så nu är golven städade samt en liten insats på balkongen, badrummet och bakom spisen. Kollat upp lite skit på nätet och haft bananmellis. Nu får vi se om det kan bli en liten insats till någonstans.

Kommer inte ihåg om jag berättade att Abbe gjorde sig illa i Malmö? Landade på rumpan och fick ont i ryggen... Hur som helst så mår han mycket bättre redan, idag har han inte pipit när han rest sig :0)


...bild till g.mormor...

Såhär söt blev hon :0)


Lördag

En alldeles alldeles vanlig lördag. Varmt som bara attan ute och älsklingen är på jobbet. Morgon(fm)rundan resulterade i en minishoppingrunda på stan, fyndade ett par svalkiga plagg till lilltös, snackade med världens bästa och trevligaste korvgubbe som vi inte sett på länge, bytte även några ord med Madde och Elin som var ute med dogsen på stan men Wilma hade redan innan blivit otålig inne på affären antagligen för att jag stått stilla för länge och letat kläder men kanske också för att det blev jäkligt varmt i bärselen... Halvstressade hemåt men hoppade in på leksaksaffären och köpte vattenfärger för idag tänkte jag på till tassavtryck från lilltiger. Mata, läsa saga, mata igen och snart hoppas jag på sovstund för lilltiger... Ska försöka röja upp lite här hemma så snart tillfälle ges sen får jag nog tvinga med någon på en glass i solen :0)

Igår var jag(alla utom David) nere i Mönsterås och bunkrade upp med hundmat och sånt. Snälla som de alltid är där nere hjälpte de till att bära ut till bilen... 1 stor säck, 1 liten säck, en kartong och 1 liten påse sen en bebis på det, hundarna hade jag iaf strategiskt lämnat kvar i bilen (lung!...med öppna dörrar precis utanför veterinären)

I natt var det knöligt mellan två och fem, inte alls det jobbiga skrikandet utan vi var mest bara lite oense om att vara vaken eller inte vaken... Mina ögon ville iaf helst inte! Kompenserade natten med att sova till niotiden iaf :0)


BrumBrum

Nu far vi hemåt igen efter ett par trevliga dagar i Malmö. Stor del av pappans släkt har nu fått sig ett besök av tigerbebis som skött sig utomordentligt. Nätterna har varit rena himmelriket då hon sovit 6-7 timmar i sträck.

Vi har bjudits på en massa god mat både hemma och på restaurang, en mindre shoppingrunda i stan och sen kvällsbus för hundarna igår i stor rastgård... SÅN skulle vi ha hemma i Oskarshamn! Fast Abbe lekte lite väl intensivt och landade på rumpan så nu har han ont i ryggen. Tror och hoppas att det går över med en lite lugnare period och hemmamys. Izac fick sig ett par kopplade promenader med stolta Mendy som var helförtjust i hundarna men lite rädd för Abbes energifyllda pinnbus.

Får tacka Sukke så mycket för lägenhetslånet, skönt med en liten frizon att pusta ut i ;0)

Resan avslutades med ett besök hos familjen Gustafsson/Olsen där det visst blev en hundpromenad för mycket. Andreas fick ge sig ut på cykeln och hittade rätt på dem, tre (Tufva, Tindra och grannflickan) stolta tjejer och en nöjd Izac hittade han borta vid skolan?!? Bra hade det iaf gott och de var inte bortrövade heller! Theo nöjde sig med att pilla på Wilmas underläpp och nypa henne lite försiktigt i tårna. Gunga henne i bilstolen gick lite väl fort men annars var han väldigt försiktig.

Nu blir det ett par lugna dagar hemma (tror jag) David börjar iaf jobba imorgon och på måndag ska vi kika på hus så jag får hålla mig hemma i krokarna tills dess iaf.


Skånelandet

Har mest tagit det lugnt sen fredagens bravader, fast igår var jag flitiga Lisa och fick massa saker gjorda i hemmet. Det bästa var nog att jag fixade till hatthyllan som jag irriterat mig på flertalet ggr för mycket.

Nu är vi på väg till Malmö för att Davids släkt ska få träffa Wilma innan hon blir stor. Det går ju galet fort så man vet aldrig, poff en dag så är hon stor... Kan komma när som helst!

Fick sova jättemycket i natt men istället var det mardrömmar som spökade... Föredrar faktiskt att vakna upp till söta barnskrik framför det här! Känner mig skitseg och en smula förkyld fortfarande men det går för hoppningsvis över när jag kliver ur bilen och får sträcka lite på mig.


Om

Min profilbild