Inte riktigt vad jag hoppats på

Råkade kära ner mig i en ljuslykta på Ica så efter ett par dagars suktande fick den flytta med hem.


Idag fick vi lite sällskap av Patrik här hemma och Wilma sov lite sen middag innan hon skulle till Nattis. Jag sover ju alltid innan nattpassen och när jag vaknade hade jag fem missade samtal! Ett från dagis och resten från David på jobbet... Snacka om att piggna till snabbt!
Wilma hade kräkits på dagis så det var bara till att fara iväg och hämta hem henne igen... Nu har vi flyttat ner till vardagsrummet så det är nära till badrummet. Efter ett långt toabesök, en dusch, lite kvällsmat och mys somnade hon och jag hoppas verkligen att det håller sig så nu. Men det återstår att se! Kanske får man sig en omgång själv också... iiiuuueee... Hoppas INTE det!

❤️
Min fina lilla plutt
❤️


❤️

Idag är en såndär dag då jag låtsas att jag är ledig, första nattpasset! Hämtade hem hundarna från pensionatet och Wilma från David imorse när jag vaknade. Dagen bjöd ju på hyfsat väder så vi drog fram pulkan och invigde slänten som pulkabacke :D


















Okej Zlatan insåg ju snart att pulka inte var hans grej men Wilma och jag hade väldigt trevligt i vår lilla backe! Abbe han sket fullständigt i pulkan och låg som vanligt och tuggade på en pinne och vaktade sin boll när han äntligen fått tillbaka den från Wilma. Jag älskar det här huset och tomten och när mitt lilla kaos till familj är samlad. Helt underbart 😊

Sänder lite kärlek till er alla
❤️

Snart så




Om några timmar är de alla hemma igen, helgen har varit rätt snabbt avklarad med em-jobb och sysslor men ändå lite tomt och ensamt. Känns olustigt att komma hem när inga viftar på svansen innanför dörren och nästan pressar ut en på trappen för de har så brottom att hälsa. Ingen Wilmis heller, bara jag och ett helt plötsligt stort och tomt hus. Idag fick jag som tur var sällskap av Andreas och Magdalena över lunch så då behövde jag inte alls känna mig ensam :D

På jobbet lyxade vi till det med taco-kväll också så det blev ju en riktig kanonsöndag faktiskt!

Nu: ladda inför ett härligt (❤️-)kaos!
;0)
Natti natt
❤️

Snö snö snö

























(Konstaterar att fågelmaten är slut)







En dag i Borgholm och Kalmar och resten på hemmaplan med familjemys. Skönt att vi fick lite solig vinter på sista semesterdagen :D

Kram och trevlig helg
❤️

Återkommen till hemmet (igen)

Sitter här i sängen och njuter av att jag äntligen fått upp fågelbilden som jag beställde för säkert (minst) fyra år sen i en ram och nu pryder den min byrå i sovrummet. Ljusstakarna hittade jag på rea i stan när mamma var och hälsade på. Fler ändringar ska ske med inredningen men det får bli ett litet steg i taget. Just nu njuter jag av den här lilla ändringen. 

Jag fantiserar om fler ljus, en ny lösning på de underbara bilderna på Elin, My och mig från bröllopet och någon form av blomster. I väntan på det ser det ut såhär på byrån:



Så saknar jag min lilla skruttfia som är hos sin far just nu men jag får snart hem henne igen och jag har haft en fantastisk danshelg så jag ska inte klaga på livet. Men sakna och längta kan man allt göra ändå!

Var på massage och fick en härlig genomgång av kroppen som inte så konstigt nog är lite mör efter helgen. Den julklappen kom väl till pass idag :D
För övrigt har jag och hundarna bara njutit av att vara på hemmaplan igen och det i sällskap av underbart väder!


Imorgon ska jag på fototur till Öland och sedan vidare på lite mer dans. Härligt med lite semester såhär innan en fullspäckad utbildningsvår drar igång. Ser fram emot att komma iväg med kameran för det händer ju nästan aldrig nu för tiden.

Mina älskade katter ;P


❤️


På hemmaplan

Bortsett från ett exploderat framdäck på bilen var resan till Oxelösund, Nyköping och Stockholm alldeles fantastisk. Det var länge sedan jag tog mig upp alls och allra värst Sthlm, pinsamt länge sedan! Men ack så härligt att det äntligen blev av. Bilderna har ni ju redan sett och för er kanske det inte ser så märkvärdigt ut men för mig är det en sådan kärlek att träffa alla.

Har ju hunnit med ett par dagar på hemmaplan nu och tagit det ganska så lugnt. Bara träffat ett par vänner, hängt med hundarna och Wilma, försökt få lite ordning efter resan, besiktat bilen, varit på läkarbesök och även på veterinärbesök. Det sistnämnda var med Abbe pga några knölar på magen som nu är bekräftade fettknölar. Så jäkla skönt! Börjar bli lite mindre ung bara ;0)

Fick mig lite tårta hos Wilma och David idag när jag körde dit lite post, chokladtårta, mmmm

Efter lite kurragömma och fika fick jag dra vidare till tippen och övriga av dagens sysslor, men sen slapparkväll med bara mig och hundarna! Skönt med semester!

Dagarna som gått:
















✨❤️✨

Till helgen vankas det massor med dans och trevligheter i Kalmar.

❤️
Hoppas ni får en härlig helg
❤️

Ockle/Nyk/Sthlm

































❤️❤️❤️

Lediga dagar

















Skiftbyte i sängen, mamma och Wilma upp och dockornas tur att sova.


Zlatan fick lite huvudmassage tillfrukost. 

Sen var det dags att jobba lite ute på tomten, ett lagom snölagret hade fallit under natten så det var bara att köra på med handskottning.

Fick ju lite hjälp iaf :0)




...men snart insåg jag att vi hade lite olika prioritering av områden som behövde skottas...

...

...!

Mysigt med lite familjehäng ute i solen
❤️

Så fixade Wilma lite mellis i väntan på lunch.

Har lite delade känslor för de här små fluffiga flagorna... Idag överhängande njutning ;0)


❤️
Hoppas att ni också lyckats njuta av det härliga ljuset!
❤️

plominad








En liten släktträff och "jul"promenad i Nybro idag. Träffade en syster till Zlatan och två till Izac... Fick mig att sakna honom lite extra igen men kul att se dem gamla damerna. Förutom en massa dragande i kopplet så skötte sig grabbarna väldigt bra, inga kaxigheter med de andra pojkarna iaf.

Sen har vi haft film- och rensa lekrummetkväll... Jag iaf... Studsat som en studsboll mellan leksaker och soffa. Skönt att få någon form av ordning där inne igen. Nu ska bara huset bli rent också ;0) eller inte riktigt nu... snarare imorgon...

Sov så gott
❤️

Gott Nytt År























































































Tror att bilderna talar för sigt självt... Myskaos har vi haft och det är bland det bästa man kan ha!!! Precis så som jag vill fira in det nya året :D

Tack till er som varit här och GOTT NYTT ÅR på er allesammans oavsett vart ni befunnit er vid årsskiftet!
❤️

Om

Min profilbild