Onsdag

Gör mig iordning och kryper ner i sängen med Wilma... Som kryper bort till sängkanten och ålar ner på mage med fötterna först, går längst med sängen till sänglampan, tänder och börjar stöka i hyllan... Tydligen var det inte alls dags att sova än ❤️ Fast det är såhär hon alltid gör. En liten busvända sen brukar hon komma och mysa och somna efter en liten stund. Helt ofattbart att hon imorgon blir tio månader. Dags för fotografering igen :0) Får se vad vi hittar på för något den här gången... Nästa gång får iaf bli i huset!!! :0)))

Har mest jobbat sen sist, går kurser just nu och annars har dansen äntligen kommit igång. Var där i söndags, igår... Ska dit på fest på fredag och träning på söndag igen :D härligt är det! Däremellan är det mest bebis och en nypa resterande familjemedlemmar.

Nu är det visst mysstund...
God natt på er ❤️

Slagen busbebis



Var på babysim idag, bara jag och bebis. David följde med sin mor och bror till Kalmar istället. Så jäkla roligt det var idag. Fullt ös på lilltösen genom hela passet. Plaskade, tjoade, bubblade med munnen, simmade! Ja SIMMADE, hon som bara brukar softa runt och njuta... Sparkade och sparkade :0) Sen när vi höjde upp bassängbottnen så barnen bottnade så blev det fullt ös till rutschkanan och bara den som gällde, sen blev hon jätteledsen när den togs bort så bottnen kunde sänkas igen. Sen fullt ös igen såklart. Vi gjorde många dyk, provade två nya dyk: en hängandes på min rygg så dök vi tillsammans och sen skulle hon "hoppa" till mig från kanten... Då vände hon på steken och plumsade i med fötterna först precis som hon tar sig ner för sängen hemma. Sötnos!

Träffade förresten på en bekant på vägen in mot duschen. De hade varit på babysim redan men lilla Linnea missade jag för hon var med pappan. Hur som helst så blev jag ståendes en stund och babblade, klädde av oss och parerade Wilmas händer för hon nöp mig i bröstvårtorna hela tiden?!? Ja vad ska man säga?

Igår blev det äntligen fika hos våra nya grannar Stefan och Irene. (Som brukade vara hundvakt åt oss förut). Så jäkla mysigt att kunna hoppa i innetofflorna och gena över vinden och så vips trillar man in hos vänner på en riktigt schysst kvällsfika. Lite synd nästan att vi flyttar snart! Fast det vill jag ju såklart ändå... Längtar bara mer och mer nu!

Trevlig Helg på er ❤️


Vad händer?

Jo... Det trängs med hundarna...

...laddas ibland...

...håret växer...

...damen har visst lärt sig att läsa...
SörrNi!!! 9 mån!!!

...nej hon har inte ätit själv här...
...lovar!...
!Verkligen...
...önskar att det var så...

...fy skäms?...

...bättre går det när pappan assisterar...

...in(/ut)reder nya kojan...

...yrvaknavattenlekar i soffan... 

...ta'dA...
...& så var sagan slut.


God natt på er
❤️

För er som undrar vart Abbe är... Han är här! Bara inte vid kameran, för vid kameran är Wilma!









Bläää

Den här magen var väl sisådär 9 2/3 år sedan man såg sist...




Alla hjärtans dag firades med magsjuka och ett par smakprov på den stora chokladpåsen och magnumglassarna som älsklingen kom hem med efter morgonpromenad med grisarna... Och rosor :0) och vad gav jag min älskling då? Ett par extra motionsrundor med hundarna... Romantisk som man är!!!

I torsdags var Izac hos veterinären (igen) och fick sig en fin frisyr på köpet. Ultraljud av njurar lever och prostata och det såg bra ut... I förhållande till ålder var det inget konstigt alls och inga stenar syntes i njurarna! Skönt!




Borta bra men hemma bäst...


















En liten del av ett par uberhärliga dagar. Wilma är helt utslagen och jag ska försöka bli detsamma... fm-pass imorgon...

God Natt på er alla
Saknar er redan, även om det är skönt att komma hem!

I samtal med ugglan



Fick två kloka tips från olika håll igår... Bra tips alltså! Eller tror jag. Sådana jag valde att ta till mig iaf ;0)

#låta Wilma gå så mycket som möjligt själv och inte bära, för att underlätta dagisstarten som faktiskt börjar på att närma sig.

#ge henne en nalle att hålla i så hon lär sig att gå själv.

Nu var det en penna som var närmast till hands så det fick det bli och för första gången gick hon när jag bara höll i ena handen! Sååå Håll dig i spikkroken Wilma! Let's go go gååå :D

Nu är det em-pass som gäller för min del. Idag blev det hushållssysslor men imorgon, då ni, då ska jag göra mig vacker!

Kram och trevlig onsdag på er ❤️

Ät inte snö som blivit gul!

Gult kiss på morgonen :0) och lite piggare inbillar jag mig nog att han var också... Izac... Skönt! Känns betydligt bättre att åka till jobbet idag. Tröttmössa som vanligt men i natt har jag fått sova hyfsat ostört och med vetskapen om att det är veckans sista fm ska jag nog ta mig igenom även denna dagen.

...min skatt.

Dagen har känts lite som den dimma som ömt bäddat om stadens alla vrår. Jag tog mig igenom förmiddagspasset och David släpade med sig Wilma och såg till att Izac fick hjälp av veterinären. Som jag misstänkte (och nog hoppades på) så konstaterades en urinvägsinfektion så när jag kom hem knallade jag ner till stan och hämtade medicinen och fixade presenten till helgens storkalas. Min bästaste bästa fyller ju 30 bast! Huh ångesten kommer nästan springandes upp för trapporna! Eller nääää det gör det inte alls, känns kanske lite konstigt att byta årtionde efter att ha varit tjugonånting så himla länge... Fast så är det ju två tredjedels år kvar tills det är min tur! 

Var även iväg och kikade på mitt fina skrivbord som jag ska flytta ihop med i huset sen, lööööv it! Blir om möjligt ännu mer otålig i denna väntan... 

Vet inte ännu om det är ett av mina lättlurade köpsinnen som spelar mig ett spratt eller om jag faktiskt borde köpa och läsa boken "En känsla för barnets självkänsla" (eller nåt åt det hållet)... Tror den kan vara väldigt nyttig för mig (och fler därtill).
Har även fått ett barnboktips från en kollega: "Minus i(och?) stora världen"

Ja vi får se vart det hela leder. Hoppas iaf att Izacs medicin hjälper så han mår lite bättre imorgon! Nu ska jag joina lilltösen och försöka skrapa ihop en hel natts sömn... 
Kram på er




Kul jul...

Vaken sedan tre efter att någon gång innan det vaknat till och matat bebis... Ute med hundarna två ggr och en extra kissis med Izac som spenderat morgonen med att kissa blod :0((( tror på urinvägsinfektion men väntar nervöst på att veterinären ska öppna och ta emot mitt samtal. Kul att vara på väg till jobbet nu :0/ Tur att David är hemma, men det kan nog bli ett tungt lass idag.
Vill bara hem igen!


Om

Min profilbild