Lördag innan jobb och slit

Klockan går sådär vansinnigt fort. En fm är bortblåst som med en vindpust. Idag fick bli en njutarförmiddag. Startade dagen med frukost till Ernst i Toscana. Fast ja egentligen började Wilma dagen något tidigare med att låna min telefon så jag fick skrapa ihop liiiite extra sömn. Sen packade vi ihop en liten picknickkorg med krossad is i äppelmust, och ostmackor... Så tog vi ut cykeln (trehjulingen) och begav oss ända ner på stora gräsmattan där vi picknickade, jagade fåglar (Wilma) och lekte. Sen blev det en hundpromenad i hopp om att Wilma skulle somna middag men det blev först efter att ha lämnat hundarna och gått en sväng till för på promenaden klappade vi istället hästar förstår ni! Så mycket roligare än att sova ;0)


















Invigning










Trots sovmorgon blev det en effektiv dag idag. Staketet är äntligen fixat det sista med så nu behöver vi inte fundera så mycket på det på ett tag. Ja förutom de resterande 3XX metrarna vi skulle vilja ha förstås. Gräsmattan är klippt, huset är städat och grannarna har varit över och hjälpt oss inviga de nya utemöblerna. 

Och äntligen fick vi skryta lite med vår kvällssol ;0) och bjuda på den såklart! Till den serverades färdigkryddad karré, bea på burk, men HEMLAGAD potatissallad och morots- & vitkålssallad. FinFin dryck från bolaget och öländsk choklad till kaffet. Hoppas förresten att kaffet gick och dricka för jag brukar ju hålla mig till att göra te!

Nu blir det en liten stund i soffan och sen laddar vi batterierna för jobbperioden som drar igång imorgon. Och sen... Sen är det sommar! 

Hinner ev blogga nån mer gång innan dess dock  ;0)

Fint avslut på första semestern
:D



Ocklehoma

Vi har såklart hunnit med lite mer än Kolmården även om jag inte hunnit blogga om det. Ibland missade jag tyvärr att knäppa bilder men här är det som kom med:

Bästa bovärden ;0)

Ödlejakt med Elin

Sams i flera sekunder ;0)

Besök hos syssling Greta

...efterlängtat men med blandade känslor vid mötet :P

Glad tjej i nygammal jacka

Resten av familjen anlände inför Kolmården 

En tröttis efter Kolmården 

Underhållning på snabbpaus

Myror i brallan?

Bubbelblås med moster

Bubbrlblås med Elin-Pelin

Sysslingmys i gammelmormors knä :0)

Fikastund har guld i mund :0)

Obligatorisk visit på Hellmanska med mormor





...pippi...



Elin lär sig skriva mosters namn ❤️

Bus med polarn Eric

Bilrace genom hela huset varvat med att jaga de stackars katterna, god mat, mysig fika...

...och en härlig men väldans blöt promenad i deras vackra bostadsområde!

Japp fika vare'

När man inte får som man vill tillräckligt snabbt. Lunch hos G.mormor och G.morfar innan hemfärd :D

Slocknade så fort vi rullade ut på E4:an och vaknade först när jag packade ur bilen hemma... 
En bra hemfärd mao ;0)

Överhuvudtaget en riktigt bra resa även om jag inte riktigt hann med alla jag hade velat träffa och inte lika mycket...

Men efter förra resans stressknäpp i hjärnan behövde jag ha det något lugnare den här gången.

Kram på er allihop
❤️
Även ni som inte är med på bild 😉


Kolmården






















Lyckad dag på Kolmården men precis som alltid hade man behövt ett helt gäng timmar till för att hinna med alla saker alla vill och alla saker lika länge som alla vill ;0)

När Wilma sov i vagnen tog hon och jag en promenad och de andra åkte linbanesafari. Hon hann både sova färdigt och se på elefantshow och insläpp av savannens alla djur innan de andra var tillbaka... Frusna som ett gäng pinnglassar... Då njöt jag lite extra av min lugna runda  ;0) det enda jag känner att jag liksom missade var delfinshowen med det var så fruktansvärt jobbig kö till den och Wilma hade somnat i vagnen då. Kanske nästa år?

Väldans bra iaf
Grrr på er

En liten bit av Öland



















Om

Min profilbild