Gammelgäddan

Projekt Sovrumsgardiner = Klart :0)

Izacs operation har gått bra så nu väntar vi på analysresultatet och håller tummarna att läkningen går bra och att hela problemet försvann med kulorna!

Wilma har blivit väldigt duktig på att säga tack (taaatt) igen när hon får något... Förra tack-perioden hon hade hette det ju dackdack.


Trevlig helg på er ❤️



Torsdagen

Wilma har klurat ut att om man snor en hundmat och håller den hårt så kan man få klappa Abbe...


Annars har Wilma mest hängt med mormor idag för mamman (och delvis pappan) har påbörjat tre projekt:

Projekt Sandlådan


Projekt Smultronstigen

Och Projekt Sovrumsgardiner...
Men det får ni se först när det blir klart!

Inte helt oväntat kanske när man jobbar ute nästan hela dagen... Smörja in sig är ju för mesar!?

Ska nog jobba på mesheten!


Nu promenad och varva avkoppling med bajsplockning och bloggande. Snart blir det film med alla älsklingar (David, Wilma och kära Mor min... Säkert hundarna också, om det knapras på något iaf)


Imorgon blir det upp tidigt till Kalmar för Izacs operation.

Kram på er!



❤️ Mormor & Gammelmormor ❤️

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flitiga Lisa

Blomstershopping

Japp ALLTID glad! Hela shoppingturen så att mamman kan ta det lugnt och komma ihåg allt, absolut inte glömma hälften och få åka till stan en gång till... På egen hand för att inte glömma hälften igen!

Svinigt nöjd med resultatet iaf :0)

Sikken tur att man kan hitta sånahär underbara ting hemma på tomten... Den bara längtade efter att få komma fram ur bunkern!

Fixarhörna på G

Lälling och nattning med pappan :D

I övrigt fick vi besök av Tony kring lunch och Sukke på kvällen. Däremellan åkte jag och mamma med Izac till veterinären för vaccination men fick åka därifrån utan för man skulle visst helst inte göra det vare sig när hunden går på kortison, har en pågående inflammation eller stundande operation... Kanske speciellt inte om man uppfyller alla tre... Hmm jaja köpte med oss hundmat hem iaf...

Trots att det varit fullt upp och massa folk så har jag ändå lyckats ha tid att sakna mormor och morfars sällskap. Väldans väldans tur att inte mamma också åkte hem!

God natt på er ❤️



Tack

Som vanligt sandlådehäng


Kvällste i kvällssolen...



...för det smakar ju aldrig så gott...


...som ute i sommarvädret!


Skickat hatten...


Underhållit vid middagsbordet


Skypat med faster Summe


Fått fiiina blommor :0)

De senaste dagarna har varit makalöst härliga. Tyvärr åker mormor och morfar hem imorgon men som tur är stannar mamma ett tag till :D 

Stort tack för allt och framförallt för att ni kom ❤️ Hoppas färden hem går smidigt!

Puss & Kram


ÄlskarT










Mors dag
Mormors dag
Gammelmormors dag
Alla mammors dag

Här har vi fortfarande underbart sällskap och jag önskar att vi alltid kunde vara så här nära varandra. Men jag passar på att njuta nu när vi ses :0) 

Salladslunch på altanen, promenad i skogen för alla mammor och hundar, bus inne, bus ute, pajfika och grillmiddag... Till det sista kom även Sukke och Benny ut . När de svängde in på tomten satt vi andra i sandlådan. De parkerar, hoppar ut och Wilma ropar "ENNY" :0) :0) haha sötnosen

Nu har alla åkt till sitt för kvällen och vi andra sitter utslagna i soffan.

God natt på er ❤️





Efterlängtat besök














Nu har jag äntligen tömt mobilen så jag utan problem kan ta massor med nya bilder :D 

Som ni ser så har tigermormor, tigergammelmormor och tigergammelmorfar kommit hit nu och än så länge har vi fått njuta av (alt beklaga oss över) sommarvärme. Idag hängde vi borta i stugan ett slag, åt supergod lunch på underbara Marsöfiskaren där Wilma sprang på en kompis från babysimmet... Eller ja hon kom stapplandes fram till Wilma ett par gånger och kollade vad hon åt för något spännande. Izac grävde ett svalkande hål i gräsmattan, Abbe gnällde och Wilma grät när jag lämnade bordet för att säga åt grisarna att lägga sig igen... Ja lunchen var ju isf grymt god... Och så hade vi ju tur med vädret också! ;0)

Mamma och jag köpte rullgardiner till lek/gästrummet som morfar och David meckade upp medan vi andra busade med Wilma. Sukke kom förbi en liten sväng och Wilma gick malligt iväg med henne direkt för att jävlas med tigermormrarna som satt övergivna på vardagsrumsgolvet.

Man får allt förtjäna ett förtroende av damen men det är skönt att det går så mycket bättre nu. 

Imorgon har jag ingen aning om vad vi ska göra men oavsett vad så ska jag njuta av sällskapet!
God natt ❤️

Tidig morgon

Nog för att vi har ganska stor tomt men när hunden inte orkar gå runt hela så känns det jävligt illa... Bakslag på Izac. Trodde att han blivit bra så behandlingen avbröts i fredags efter ett återbesök hos veterinären. Sen i tisdags orkade han inte gå igen eller ja det gjorde väl jävligt ont antar jag med en svullen stenhård kula dinglandes :0( Ringde vet. och fick ny medicin utskriven och som tur väl är svarade han väldigt fort på den. Att bära en trettiotvåkiloskkump 200 m är nämligen inget man vill göra flera ggr om dan. Efter den här kuren är klippa kulsäcken bokat och förhoppningsvis ska vi slippa det här bekymret då.

Just nu går vi en härlig morgonpromenad och lyssnar på alla morgonpigga fåglars skönsång och ägnar en tanke på farmor, för när jag var mindre så var det henne jag gick och lyssnade på fåglar med. Synd att hon inte finns här hos oss längre.

Men jag är väldigt glad att jag ännu får dela allt med min mormor och min morfar som faktiskt kommer ner och hälsar på imorgon :0) och mamma :0) Det är fint tycker jag att ha så underbara människor omkring sig även om det är ett antal mil emellan. 

Igår var hela skiftlaget (-1) med hem på grillade burgare och en frisk dessert... Öl och cigarrer (uuiurk) men trevligt var det. Nu kör vi en sista fm men sen är det banne mig semester! :D

God torsdag gott folk ❤️










Separationsångest AB

När jag var liten och mamma skulle lämna mig så skrek jag mig blå och tappade andan. Den där känslan äter sig genom hela min själ än idag. Nej inte att mamma har lämnat mig men den jävla separationsångesten äter ett stort tomt hål i min själ. Fan. FAN.

En klump i magen och en i halsen.

Det går bra! (?)
Jag är stark! (?)

Det har gått bra att jobba när David varit ledig, ok att lämna på dagis men nu nattis tar fan knäcken på mig. Fast det går bra även om hon inte äter riktigt ordentligt där, hon somnar tidigt och vaknar några korta ggr per natt... Inget konstigt. Men de där tårarna som kommer tidigare och tidigare för varje lämning fräter hål på mitt hjärta.

Kanske sköljer hela årets stress och sömnbrist över mig som en gigantisk våg skördar hela öar. 

Måtte det bli något kvar när du drar dig tillbaka... 

På frågan om hur det går på dagis... Det går bra! Själv är jag redo att kasta in handduken och ge upp vilken sekund som helst.







(Bilder från gårdagen)


❤️ Wilma 1 år ❤️

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Verklig vardag















Första dagen som både mamman och pappan jobbar... So far so good! Snart dags för knappa två timmar på dagis. Anna har vi lämnat på bussen sen handlat, promenerat, busat och städat! Ja lite iaf :0) åtminstone mer än vad vi stökat till ;0)

Trevlig onsdag på er! Hoppas ni också har soligt ❤️

Dagen eller jag menar DAGEN

13 maj 
Idag
Äntligen
Började lilltiger gå! Så jäkla häftigt när hon insåg att hon kan :0) mellan mig och moster Anna blev premiärturen och sen fullt ös hela kvällen, mellan mamman och pappan, mellan leksaker, till och från leksaker... Sjuuukt härligt! Och det sista med trappgrindarna blev klart idag och tur var väl det ;0)







Slutpåledighelg











Grinden uppe är på plats och väldigt fin om jag får säga det själv ;0) 

Igår kom Anna med bussen och vi tjejer åkte till Kalmar och tittade på dansuppvisningen jag egentligen borde varit med på. Sen åt vi såklart pizza på Smålands bästa pizzeria när vi ändå var i stan. Wilma kastade det mesta av sitt bröd till Abbe som inte var med (ja jag städade lite innan vi tordes gå hem) och flirtade med tjejerna bredvid oss... Härliga charmtroll ❤️ 

Ha en härlig måndag! 

Snartledighelg

Igår kväll fick vi spontanbesök av Matilda, Johan och lilla Max som letade efter vår brevlåda... Som är onamnad än... Haha... Har faktiskt inte tänkt på det så mycket eftersom posten verkar hitta hem utan problem. Men tur var det för då kom de ju in en sväng :0) Rundvisning i kaoset, lite kaffe och lek innan nattpasset. 
Matilda hade en väldigt intressant piercing i tungan och kanske var den den eller kanske hela hon som helt magiskt utan problem kunde ta Wilma t.o.m. från tigermamman! Imponerande! (Räkna med att du får vara barnvakt framöver ;0))


Idag har vi fortsatt på grindbebyggelsen som torkar inför morgondagens montering... Ska bli skönt att säkra trappen!


God natt på er som är lediga ❤️

onsdagtypmittiveckan

Bläddrar igenom bilderna och försöker dra mig till minnes om vad som hänt sedan sist.

Det har iaf varit helg och då var Fredrik på besök :0) 





Sen har jag knallat lite i skogen med hundarna... Konstaterat att det blir blåbärsplockning lite längre fram!


Och jobbat såklart!

Även hemma...



Idag medan Wilma skolade in sig själv på dagis passade pappan och mamman på att bygga lite spaljé för att kunna barnsäkra trappen. Grundmålat och halvt ihopskruvat... Så lite lackfärg på det och fästen på andra väggen sen blir det montering :0)

Nu blir det vila inför nattpasset, Wilma har redan somnat. Tar på krafterna att vara på dagis ;0) Förresten så går inskolningen väldigt bra. Idag var första dagen vi (David) bara lämnade och hämtade henne utan att stanna kvar något. Dagen hade gått bra förutom att hon inte ville äta lunch... Men det tog hon igen hemma efteråt. Bättre och bättre för varje dag. Riktigt skönt! Känns tryggt inför nästa vecka då även David kommer att jobba. Hoppas att det kommer funka lika bra på nattis! Men det är ju iaf samma ställe...

Eeeh ja godnatt var det ja...

Natti natt ;0)

Älskar att bo i huset

Sandlådan är rensad och silad...

Bilen är framplockad...

Och framkörd!

Wilma har åkt skateboard på vagnen...

Pappan har meckat och premiäråkt med gräsklipparen...


?

Tånaglarna är klippta!

Sådär! Trevlig helg på er ❤️


Om

Min profilbild