9 månader














❤️❤️❤️

Huller om buller









...om nån skulle undra varför det alltid är kaos hemma hos oss...

Här är det fullt upp bara med jobb och familj just nu så dagarna bara flyger iväg. Wilma och jag är snoriga men inte mycket allvarligare än så. Tänkte att jag ska försöka pallra mig upp till babyrytmiken imorgon men vi får se hur det går, ibland är det svårt att komma upp ur sängen... Trött är jag iaf nu och bebis har däckat efter uppfyllningen så det blir som vanligt inget vidare långt inlägg. Hoppas iaf att ni har det bra allihop! Kram

... Förresten så gick Wilma och blev 9 månader igår så jag ska försöka hinna med en fotografering i dagarna, kanske imorgon?!




Veckans Vilodag

• jobbat 8h
• rensat och packat flyttkartonger i förrådet
• gått ut med hundarna 2ggr
• betalat räkningar mitt i bankbyte, dvs KAOS
• hängt med bebis

Phu'







God Natt

Nästan måndag




Wilma busar på som vanligt och upptäcker nya saker hela tiden :0) Em-helgen är över och imorgon blir det natt så man kan nästan låtsas att man är ledig på dan ;0) Nu blir detfamiljemys i sängen ❤️ God natt på er ❤️ 

Babysim

Idag började nya terminen med babysim, vi velade lite fram och tillbaka men bestämde oss för att gå så vi verkligen kommer iväg och uppehåller badvanan :0) Jag höll mig på land och sjöng med lite i sångerna den här gången bara... Och fotade lite såklart ;0)




Idag höjde de och sänkte bassängen lite för olika aktiviteter. När det var grunt blev det väldigt uppskattad rutschkaneåkning... Asnöjd bebis så det var tydligen ett bra beslut att fortsätta :0)


Nu är det dags att dra till jobbet... Trevlig lördag på er alla ❤️ 


Hålla sig...

Det närmar sig nu och det blir allt svårt att hålla tillbaka shopping- och pysselsuget... Ibland bara måste man slå till ;0) idag fyndade vi en gammelrosa fåtölj, en gaaaammal kamera för prydnad, barngalger och gardiner. Har suget lagt sig? Eh-eh







Rutiner

Om(!) lilltiger sover för natten nu så måste jag säga att detta skulle vara en väldigt bra dagsrutin... Sova till tio sen 15-17 sen för natten innan 22... Fast å andra sidan brukar hon ju somna vidtolvhugget så jag antar att det skär sig redan imorgon om inte ännu mera redan inatt.

Min egen dagsrutin är dock betydligt sämre... Sova två timmar mitt på dagen... Behövde visst det men risken är ju överhängande att det blir uppesittarnatt istället.

Igår åkte iaf jag och bebis till Tina i Kalmar... Fast vänta först var vi ju i HUSET! och mätte lite och drömde oss fram ett par månader! Åh! Ååååh!
Sen åkte vi till Tina, handlade och lagade käk, mumsade kyckling och pastasallad, drack te och pratade väldigt länge. Wilma tyckte att hennes stolar var väldigt intressanta och så besteg hon berg också (klättrade i soffan). Varje dag är visst ett litet äventyr för tösen :0)




Mitt i natta!

Nu går hjärnan på högvarv igen och alla sover utom jag. Tankar snurrar och studsar från sida till sida och ron vägrar helt enkelt att infinna sig. Väldans vad kreativa idéer man kan åstadkomma såhär mitt i natten dock blir det desto mindre gjort och eftersom vi inte får huset än på ett litet tag så känns det onödigt att ligga sömnlös. 

Snart får vi komma och mäta i huset och då lär fantasin flöda som aldrig tidigare men innan dess ska lägenheten visas... 
Jobbigt värre för nerverna...

Tur att jag är ledig från jobbet iaf :0)


Onsdag


Veterinären är besökt och dagen har gått galet fort. Fick med mig en liten "hjälpreda" men Abbe fick stanna hemma idag för har blir bara så avundsjuk på att Izac får all uppmärksamhet... Sen att Izac nog sitter och önskar sig lååångt bort verkar inte vara något särskilt övertygande argument i Abbes öron. Efter ryggröntgen, ett par stick i benen, en massa klämmande och två bandage fick vi vackert länsa plånboken och fara hemåt igen. Nu hoppas vi och tror att han snart mår bättre igen, behandlingen är påbörjad men vi väntar även på provsvaren. 

Nahäpp nu kräver bebis full uppmärksamhet... God kväll på er!



Andas in... Andas ut

Tid för återhämtning. De senaste dagarna har varit väldigt lugna och sköna. Jag har fått tummen ur och gjort lite egen barnmat att variera bröstet, gröten, vällingen och burkarna med... Bra med lite alternativ!?! 


Den här omgången blev det grönsakspure, aprikospure och katrinplommonpure... Imorgon blir det fiskgratäng är planen. Hoppas att den är lika populär som puréerna!



För övrigt är det massa bus här hemma nu när lilltiger blivit riktigt smidig på att ta sig omkring: går längst med möblerna, sätter sig ner och kryper med höger fot och vänster knä i golvet :0) supersöt  och båda övre framtänderna som ploppat fram också. 

Igår var Benny här och sov över så tvättkvällen blandades med lite roligare brädspel. 

Idag kom familjen Holmebrant på besök med bus och fika :0) allt för länge sedan vi sågs sist!

Imorgon bär det av till veterinären med Izac som fått väldigt ont i vristerna igen. Hoppas på snabb återhämtning för det gör ont bara att se på när han reser sig och går :0(

Ävrö

 
 
Ja i de här mysiga husen spenderade vi nyårsveckan som så många andra härliga veckor/helger.
 
Jag och skruttsyster Anna gav oss ut på en väldigt liten men uppfriskande och efterlängtad fototur kring stugorna...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och så gjordes ett halvlyckat försök att få en bild på alla barnen samlade...
Men inte utan pappa bestämde Elin!

Nyårsbomb











































Ja det var en liten del av veckan som gått... Benny, Izac och Anna verkar dock ha smitit undan varje gång jag knäppt ett kort med mobilen iaf... Får se vad jag hittar på min kära Canon sen!

God fortsättning på er alla ❤️


Om

Min profilbild