Levebröd

Första dagen tillbaka på jobbet efter sju månader kändes riktigt bra! Härligt att vara tillbaka och riktigt skönt att få sakna familjen lite också ;0) så en riktig energiladdning blev det idag... Nu hoppas jag på att kunna sova lite och spara energin till imorgon bitti!?!




❤Kram & Trevlig helg på er allihop ❤

Gott loss på stan



Ny temugg...

Lilltigers julutstyrsel
(såvida hon inte hinner växa ur den)

Glitter till mamman

Ylleunderställ

...och lite annat som ni inte får se...
Ha :P

Har även beställt ett par saker som jag hoppas dimper ner snart... Varma goa grejer till Wilma!




Grillat är alltid godast!


Och så är det ju så jäkla gött att bara va lite spontan och hux flux dra iväg eftersom solen äntligen tittar fram!

Eller?

David fick en väldigt bra idé att släpa ut hela familjen på vinterns första korvgrillning... Men så var det ju just det här med vintern och en massa kläder som vi inte ens hunnit få ner från vinden så ett par lager för lite men mössa och vantar på iaf! Bebis var ordentligt påpälsad åtminstone. Sen att jag höll på att tappa sugen redan där vid påpälsning av trött bebis... Ja... Iväg kom vi och hundarna var överlyckliga! Busade omkring som alltid medan vi försökte få till en bra eld i en inte så snål men iskall blåst. Blickade bort mot solen som visst inte låg i våran vik vid den här tiden och underhöll bebis om vartannat. En stunds tystnad infann sig efter att jag nämnt att det är så j-a kallt så man nästan borde steka korven hemma istället... Och det gjorde vi! Haha mysiga familjen på äventyr! Nästa gång får definitivt bli efter att vi hämtat ner vinterkläderna! Eller så kanske vi steker direkt nästa gång ;0)?!

För övrigt har Ellinor, Andreas och Otto förgyllt våran helg med sin närvaro. Grabbarna körde lördagskvällen hos Almir och vi tjejer och fyrbenta hade hemmamys istället. Massa gott i magen och så julmarknad på Fredriksbergs Herrgård där vi gifte oss i våras. Jag älskar julmarknad! Så mycket fint att titta på och gott att smaka. Sen köper vi mest ätbara saker när vi går på marknad... Men det blev en hel del bara det... Ost, korvar, honungsfläsk, inlagd gurka, fikonmarmelad, chokladkola, servetter och knäckformar (ev något mer!?!)

Efteråt stod fruarna lääänge i köket för det vankades sushi till middag. Lite orutinerat eftersom det var så länge sedan sist men väldigt gott!











❤God kväll på er alla ❤
❤;0)❤


Bildbomb

Hinner helt enkelt inte blogga ordentligt just nu så ni får ett gäng bilder istället...

Pappsen och mostermys


Lucas i sitt esse


Mys med My i ny mysse från moster Cicci


Är man stor måste man vara snäll! Och det är Zero!

Morgonbesök av Jessica


Äntligen blev det luddbebismys

Elin & Knubbis

?


Bus med Ida & Johans lille Eric

Kram & Tack
till er alla
❤ för en riktigt härlig vecka ❤



Roadtrip






Sockarna råkade glömmas i lägenheten så lilltiger fick leka apa och mamman frysa.


Besöken lappar om vartannat och just nu är vi på väg från Fredrik och Stockholm och ner till kusinerna igen.

I fredags insåg vi att lilltigers inte-vilja-vara-med-ovana-ansikten-period kanske var lite värre än vad vi tidigare förstått. Morfar fick varken titta eller prata, g.mormor och g.morfar gick hyfsat ändå, sen Stephen fick inte prata eller titta för länge... Ja de tre besöken blev lite mycket för damen men hemma igen hos Anna gick det jättebra även om Sandra som hon aldrig sett satt bredvid!?! Hmm Ja sen uppe i Sthlm hos Fredrik kände hon sig visst hur trygg som helst och lekte hur massor själv på golvet... Skönt det! Bortsett från superledsen bebis var det iaf trevliga besök hela fredagen. Lunch hos mormor, fika hos morfar & Maggan, middag med efterrätt hos g.mormor & g.morfar och sist men inte minst tacomys hos Carro & Stephen! Mätt? Jag? Hoho

I tokholmen har vi besökt Fredriks nya lya i Årsta, riktigt mysig lägenhet även om inte alla kartonger kommit upp annat än på hög ;0) massa gott och te, största kebaben någonsin (delades) och idag finburgare och riktig lyxshake innan bilfärd! Mätt och gla :D och nu laddar bebis inför kusinbus...

❤Kram❤

On the road again...

Idag efter bankmötet packade vi det viktigaste och brummade upp till Oxelösund :0)

Fast först ett stopp hos kusinerna i Nyköping såklart!

Mormorhäng efter en stund när hon fick fundera på om hon verkligen kände alla tillräckligt bra för att de skulle få peta på henne... Roine skulle visst helst vara tyst...

Kiss-minen

Nya balla mössan som mormor stickat! Och två helt makalöst snygga tröjor som ni får se senare! Och några inte hemlagade plagg som också var väldigt fina... Vadå bortskämd?

Trevlig kväll på er!

Matta nerver

Utökade kvadrat
Frihet för hundarna
Ombonat och mysigt
Underskrivet och klart
Vårat (inom snar framtid)

Äntligen kan jag få säga rakt ut att nervositeten är borta och utbytt mot längtan... för vi har köpt hus! Fint hus med den där rätta känslan och tillhörande 5000 kvadrat busyta. Nära till allt men ändå utanför. Åh vad jag längtar nu!

"Just nu"

Japp,bissingarna är viktiga! 


Ställer sig upp själv!


Hjälper gärna till att läsa bok!


Jävlas lite med Abbe!


Stora tjejer dricker ur glas!


Vart tog jag vägen?

Vaken, nervös och hungrig... Dags att rulla ur sängen kanske? Inte helt otippat är det bara jag som är vaken. Skitdålig sömn i natt för finns det en liten tanke i huvudet så är det visst lönlöst att försöka sova nu för tiden. Wilma hjälpte iofs till med att vakna skitpigg och busig vid fyra när jag äntligen hade somnat riktigt gott.

Idag förutom nervkollapsen tänker jag på den tårta jag missar och önskar GRATTIS till systeryster ❤ 

Men även tänker jag på och saknar Farmor lite extra mycket idag ❤ jag minns våra fina stunder och våndas lite över att jag var ett så dåligt stöd på slutet ❤ Vissa saker går ju tyvärr inte att ändra på.

När vi ändå talar känslor så känner jag att mitt självförtroende sakta kommer tillbaka och jag längtar till att få börja jobba för efter ett par veckor där tror jag att det händer mycket på den fronten. När Wilma kom ut så hände det något jätteskumt, jag var en öm men överlycklig och stolt mamma men självförtroendet i allting annat var som bortblåst. Jag kunde inte ens förstå det själv först men allt, precis allt, blev helt plötsligt en utmaning. Skönt att det går åt rätt håll nu iaf. En liten skräckblandad förtjusning väntar mig i återgången till jobbet som jag älskar.

Nu frukost och ett nervöst telefonsamtal!

Vyss lull lilla palt




Fick denna jättesöta mössa av en tjej på babyrytmiken vars äldsta barn vuxit ur den och de hade av någon lustig anledning inte nytta för den igen ;0) 

Just nu är det sömnslöst, bara jag och Abbe vakna... förhoppningsvis sover vi också snart!


För att jag kan!

...rulla...


...sitta...


...smaka på tårna...

...hasa framåt, bakåt, ta mig ner från sittande till mage... Snart är jag överallt!




Var sak har sin plats!

Svänger in bilen på Magnussons däckservice något tidig men får åka in direkt. Det är så jäkla skönt att ha däcken på hotell. Bara att köra in och vänta fem minuter så är det klart. De har alltid förberett så de slänger fram däcken och pumpar upp bilen lite, skruvar av och smackar på nya däck... fast med förutsättningen att man inte som idag slarvat bort låsmuttern! Seriöst den ligger ju alltid i handskfacket och hur är det ens möjligt att slarva bort något i en bil? Paniken hägrade när ett gäng killar står runt om bilen laddade med vapen redo att hugga in så fort jag bara får fram den där jäkla låsmuttergrejen. Men nej fick ge upp och de fick ta bort grejerna och jag hoppade skamsen och förtvivlad in i bilen efter att ha slängt in hundarna i bagaget igen. Precis som jag ska starta bilen så inser jag att de nog ligger i den lilla luckan mellan sätena. ÅÅÅh så frustrerande pinsamt... och skönt... nu är vinterdäcken på och muttriputtrarna ligger i handskfacket där de "alltid" är!
 
Men jag är inte en helt värdelös människa, igår lagade jag faktiskt handdukstorken efter att ha lekt lite mulle meck. Förvisso var jag tvungen att låna bovärdens avluftningsnyckel för att jag slarvat bort min, eller kanske har jag lämnat tillbaka den till Andreas eftersom den egentligen är hans? eller så kanske den ligger i min vinterjacka uppe på vinden för att jag tänkt lämna tillbaka den? vem vet... Det hela löste sig dock inte med den lilla nyckeln utan en skiftnyckel som jag hade stenkoll på vart på vinden den låg! Eller hade jag bara tur?
 
Ska bli skönt att återgå till jobbet så det blir ordning på fröken igen!(?)!
 
 

Prima Ballerina










❤ 6 månader ❤

Om

Min profilbild