❤️ 8 Månader ❤️










Het Jul

Den enda som verkligen behöver sova är istället den enda som är vaken... Kanske får det bli nattmacka och tv som uppladdning till fm-passet istället för snart ger jag upp försöken att sova :0/ 

Julaftonen kan väl i övrigt konstateras vara slut och nu återstår endast väntan på att nyår ska infinna sig och några av mina saknade ska komma på besök :0) 

Aftonen började tidigt i år, klockan sex ringde klockan för vid åtta (halv nio-nio?) kom Davids syskonskara och Hans på julfrulle. Julskinkemackor och tomtegröt med cayennekanel... Det sistnämnda till alla utom mig eftersom jag läste på burken innan jag pepprade gröten... Kanske var det för tidigt för David att gå upp kl 6? Eftersom det inte var så mycket "kanel" kvar i burken fyllde han på från påse och tur var väl det åtminstone för annars hade det nog gått lite väl hett till sådär på morgonkvisten. God var min gröt iaf ;0) 

Skönheten och Odjuret fick göra oss sällskap och efter det blev det paus ett par timmar. Jag och bebis sov och David lekte av sig vid datorn och tog en promenad med hundarna innan det blev dags att åka över till de andra. Det sista på maten fixades och intogs med diverse struntprat emellan. Summes morgondiss hördes upprepas diverse ggr under dagen -"alltså jag hör inte ens vad du säger jag bara skrattar ändå" 

Äntligen blev det klapputdelning tyckte Benny som väntat i flera månader och nu har han så mycket spel så han kommer nog aldrig mer på besök. Vi vuxna barn spelade ett mindre julklappsspel och läste upp tillhörande rim. Jag fick två extra klappar av missnöjda adressater... Tur ska man ha ibland ;0) Wilma blev helt slut av alla paket och somnade gott i min famn.

Wiee kopplades in och det blev bowling och boxningsmatch. Min axel skadades och hela jag blev slut. Vi packade ihop allt vad vi kom ihåg och begav oss hem och ut på promenad. Sällskapet kom snart efter på te, godis och tårta(?!?) dessvärre inte den utlovade cheesecaken så den hoppas jag man får smaka imorgon! Wilma badade i köksvasken och Abbe förgyllde kvällen med äggfisar men det tog lång tid innan vi kom på vem som var skyldig. Benny låg rätt högt upp på misstänktlistan också...

Kvällen avslutades med två kapitel ur bröderna lejonhjärta, en av Wilmas tre nya AL böcker.

Ett litet tips till alla er som vill lägga in sill med lime... Gör inte det!



❤God Julnatt på er som kan sova ❤ 

God natt på mig...









Jo Vars

En liten omställning att hoppa in på jobbet på heltid igen, en förkylning på det och förberedelser för att sälja lägenheten... Ja man vill ju inte sitta sysslolös ;0) Nej men energin har väl nätt och jämt räckt till dessa saker, dansen har däremot fått skjutas åt sidan väldigt mycket ett tag nu. Men IGÅR då jäklar var jag frisk igen och spacklade upp mig, fluffade upp en yvig tofs och drog på mig mina nya rosa paljetter. Dansa, dansa, dansa! Inga pauser här inte ;0) så jäkla gött! Trött som få idag då jag  kom i säng först vid fyra men efter en liten vila begav sig familjen till farmor och jag fixade fiiint i lägenheten. Så nu är första visningen klar och om ett par dagar har vi nästa. Verkar vara lite för nära inpå jul men vi får se, ingen panik ännu. 

Somnade svinatrött på tidig kväll så nu ligger jag vaken för mig själv... Eller nej jag hörde förresten nyss att Benny tassade ut i köket. Han ville ju kolla på skräckis med oss ikväll och sova över. Kanske var det ett dåligt filmval?

Nahäpp nu får det bli ett par bilder och sen nytt försök till sömn. Skönt att det är ledig söndag imorgon! Kram på er!













Lilltiger


Första nattpasset på väldigt länge, sömnen kanske något bristfällig men hyfsat bra ändå. Förut var det mina bästa pass... Får se hur det blir nu, första borde funka bra iaf ;0)

Fullt upp är det iaf med jobb, familj och hem! Härligt! Dock har jag fått prioritera bort dansen för tillfället men hoppas på att kunna gå på nästa fest iaf (dagen innan lägenhetsvisningen) På tal om visningen så försöker jag att inte tänka så mycket på den för då är risken stor att sömnbristen når sitt maximala värde! Tur att vi la två öppna visningar tror jag så kan funderingarna vänta tills det blir skarpt läge...

God natt på er som får sova ❤
Snart ska jag iväg och se till så ni har el till era adventsstakar ;0)




7 månader

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sju månader har gått och mycket har hänt. Just nu ska man stå och det går lättare och lättare att ta sig upp och nya saker kan klättras på... för ett tag sedan hängde hon i soffbordskanten och vrålade som en apa :0) Spjälsängen får ofta agera lekhage så hon kan ta sig runt något säkrare iaf.
Maten fungerar jättebra nu precis lagom till att tigermamman börjat jobba och till och med vällingen sveper hon!
Så har håret börjat växa också så snart kanska man kan få börja göra henne fin i håret
...eller kanske mer reda ut tovor ?;0)?

Om

Min profilbild