Ida 💞 Johan

I natt levererade jag etthundratjugo bilder till detta vackra brudpar, vilken kĂ€rlek det Ă€r att fĂ„ lĂ€mna över en hel drös med vackra minnen att blicka tillbaka pĂ„ under resten av deras liv 💖

Denna dagen var en riktig utmaning med ett ovÀder som hotfullt drog in över oss. Jag hade inte hunnit med nÄgra förberedelser sÄ vi valde en nÀrliggande plats dÀr vi tidigare haft gravidfoto med parets första barn.

Knappa ÅTTA minuter fick jag till sjĂ€lvaste bröllopsfotograferingen! Haha det kommer jag nog aldrig glömma!

HÀr fÄr ni en liten tjuvtitt pÄ deras fina dag...

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Mellan arbetspassen


Lediga dagar

Zlatan har bĂ„de hunnit bli sjuk och frisk, vi har varit pĂ„ lite Kalmarbesök, Ă€tit glass i FĂ€rjestaden, hĂ€lsat pĂ„ i Holmebrantarnas nya hus (ÄNTLIGEN bor de i stan 😃) och sovit... Gudars vad trött jag har varit idag, typ "blodvĂ€rde pĂ„ minus" trött. Bröllopsbilderna Ă€r sĂ„Ă„Ă„ nĂ€ra att bli klara men tröttdippen tog över sĂ„ det fĂ„r bli ett sista ryck imorgon (om det nu funkar bĂ€ttre dĂ„)!

En danshelg i Malmö hĂ„ller pĂ„ att planeras, kĂ€nns vĂ€ldigt kul 😃

❀❀❀


Första nattpasset = nÀstan ledig :0)


Lite kÀrlek i hjÀrtat

Dippen gick över med lite sÀllskap av trevliga vÀnner och lite vardagsrutiner som började flyta pÄ igen. Inne i snurren igen :D

Just nu ligger fokus pÄ det hÀr fantastiska paret:

Äntligen har tid och ro att jobba med Idas och Johans bröllopsbilder. Det blev ju en lite galen fotografering utan förcheck, planering och inte mĂ„nga minuter till godo för sjĂ€lva fotograferingen... Knappt Ă„tta minuter! Lite panik dĂ€r kan jag lova. Ni ska fĂ„ se nĂ„gra av dem nĂ„gon dag snart.

Eller har jag redan visar nÄgra? Hmm bÀst jag kollar det först... Minnet Àr bra men kort! Eller ja det Àr ju faktiskt flera veckor sedan jag fixade de första bilderna ;0)

Nog om det för stunden!

Natti natt ❀


Feeling blue

RÀtt deppig vecka fÄr jag tyvÀrr sÀga. Lite ensam, rastlös, orolig och ledsen för diverse saker... Men sÄ Àr livet ibland...

NÄgra lite bÀttre stunder har lyckats fastna pÄ bild iaf:

Goa rester efter trevliga gĂ€ster 😋
Promenad i Kalmar med Tina
Supernöjd med vykortet frĂ„n Ă€lskade syssling Greta 💖
Matat "ankorna"
Lekt sjörövare i lekparken
Klippt stora grÀsmattan

❀


EfterlÀngtat besök

Det fĂ„r bli en bilbomb frĂ„n senaste dagarna, skrev ett inlĂ€gg som jag rĂ„kade trycka bort och orkar inte skriva om det 😁 oops!

De talar vÀl för sig sjÀlv, vi har haft det rÀtt bra helt enkelt ;0)

De och nÄgra gÀster till för dagen men nu Àr det tomt med bara mig och hundarna i huset. SÄ nu mormor tar jag det lite lugnt ;0)

Kram pÄ er alla
❀


Om

Min profilbild