💗 Wilmas 1:Ă„rsdag 💗























Helt ofattbart att hon redan Ă€r ett helt Ă„r! Men sĂ„ Ă€r det, Ă€nda sen igĂ„r ;0) Ett mysigt litet kalas med korvgrillning och pannkakssniglar (blĂ„bĂ€r- och hallon crepes för oss stora barn) sen stress ivĂ€g till jobbet. 

Idag har vi lekt i sandlÄdan pÄ dagis, inskolningsdag numero 2 :0) varit pÄ familjepromenad och fixat en massa Àrenden i stan. Nu blir det sÀngen innan nattpasset...

"Natti natt"

Torsdag

VÀntar pÄ att veterinÀren ska komma och klÀmma lite pÄ Izac. Har stÀdat lite hemma och njutit av att lÀgenheten Àr klar och vi Àntligen fÄtt hem den "riktiga" dammsugaren till huset! NÀstan (men bara nÀstan) roligt att stÀda! SÀngarna Àr i ordning inför nÀstkommande gÀster som Àr pÄ vÀg frÄn Malmö.

David rapporterade frĂ„n dagis att första inskolningsdagen gĂ„r bra :0) Ska bli riktigt kul pĂ„ mĂ„ndag nĂ€r jag har tid att följa med! 

I övrigt blir det lite Àrenden och pass pÄ saker innan jobbet drar igÄng igen imorgon. Helgen Àr fullbokad med jobb, besök pÄ nattis, besök och kalas... LÄt oss inte fundera pÄ hur detta ska gÄ ihop ;0)




MĂ„n-Tisdag




















God natt pÄ er! Nu ska vi ladda inför morgondagens dagismöte och övriga Àventyr ;0)

Pensionat Sporrek


NÀr jag slÄr upp ögonen pÄ morgonen sÄ Àr det denna fröjd som smeker min nÀthinna. Det Àr lite pyssel kvar men det Àr ett fungerande rum och vÀldigt mysigt... Tycker jag iaf :0)

Vi har haft en massa besök över pÄsk, riktigt roligt.
Familjen Holmebrandt kom pÄ spontanbesök i torsdags ungefÀr samtidigt som Summe kom med bussen frÄn Sundsvall. Hennes kompis Malin kom pÄ pyjamasparty (nja assÄ sÄ mycket party var det kanske inte men de sov över iaf) pÄ fredagen byttes gÀsterna ut mot ett par hÀrliga Linköpingsbor:
Grymt hÀrligt pÄskvÀder bjöds det pÄ sÄ vi har spenderat en hel del tid utomhus, Àntligen! Stensjöby promenerade vi runt i och sen har vi fixat och donat lite pÄ tomten. Puttat (JA Puttat) omkull tvÄ ÀppeltrÀd, planterat en pÄsklilja och meckat ihop Wilmas ettÄrspresent, en studsmatta med skyddsnÀt :0) en vecka för tidigt men lika bra att passa pÄ nÀr man har lite extra hÀnder hÀr hemma...

Idag skiftade besöket till ett glatt gÀng skÄningar som kom pÄ fika och hoppade lite studsmatta. Fast "smÄ"tjejerna kom tyvÀrr inte med för de hade en liten överraskning att ordna med medan pappan var borta. NÀr Abbe vÀl insÄg vilka det var som kört in pÄ parkeringen blev han helt överlycklig :0) han Àr sÄ hÀrligt knasig nÀr det kommer nÄgon han tycker om :D

Sen blev det alldeles tomt och tyst hÀr hemma nÀr alla Äkt och bebis somnat. Lite 11 mÄnadersbilder har blivit redigerade, en liten rabatt rensad och jag och grisarna rullade runt lite i grÀsmattan (mossan). Helt slut Àr jag! Och rastlös!

Imorgon blir det ett ryck i lÀgenheten, snart börjar jobbet igen och dÄ finns det inte mycket tid ork och lust att ta tag i den. Dessutom börjar det nÀrma sig att lÀmna över nycklarna.


Hoppas att ni alla haft en trevlig pĂ„skhelg ❀


God natt?

NÀr man bÄde Àr trött och inte fÄr som man vill...

Yrvaken lillfis

Fixade till mitt lilla space hÀr i huset och blev galet nöjd :D

Men ska jag vara helt Àrligt sÄ har dagens veterinÀrbesök börjat komma ifatt mig och oron för Izac bara vÀxer. Ena testickeln Àr vÀldigt svullen och det gÄr en bra bit upp till körtlarna ocksÄ :0( Vill tro att medicinen ska ha verkan men oron för vÀrsta tÀnkbara, att jag ska behöva klara mig utan min underbara gamla Izac krafsar mig pÄ axeln... Det Àr jag skitrÀdd för!

...

MĂ„tte du bli kvar hĂ€r hos oss ❀







1:a veckan i huset

Benny assisterade vid inflyttningen

Wilma tog hand om stÀdningen

Men ÄÄÄÄÄÄh hur lÀnge ska jag behöva sitta hÀr och vÀnta? Alla pinnar Àr ju ute!!!

Shoppingrunda i Kalmar



abbe! Abbe! ABBEEE!!!
(Bara Izac ute)

Wilmas kök och fikahörna
(tror nog att mormor fÄr virka en kopp och en kaka till!?!)

Äntligen lite sol igen!

Wilma skallade stentrappan, jag har oförklarligt ont i vristen och Izac har skadat ryggen... Kanske Àr det bra att veckan snart Àr slut?

För övrigt har vi tack vare mammas hjÀlp kommit i rÀtt hyfsad ordning i huset och iaf pÄbörjat flyttstÀdet av lÀgenheten. Sjuuukt skönt att ha henne hÀr nÀstan hela veckan! Men nu fÄr vi klara oss sjÀlva sÄ vi trappar nog ner ett par hekto och försöker njuta lite en stund. Det Àr svÄrt att rÀcka till för allt (vÀldigt frustrerande) men nu fÄr vi ta resten lite vartefter för Wilma behöver lite extra just nu... snarare Àn lite mindre...


PUSS pĂ„ er ❀


dunderjobb

I torsdags efter jobbet lastade jag bÄda bilarna fulla med kartonger utan dess like i tyngd! Ett helt jÀvla bibliotek kÀndes det som att jag bar! Sista lÄdan fick David ta över och dÄ hade Wilma somnat sÄ han fick köra ut bÄda bilarna till huset... Och jag packade nya lÄdor... IgÄr hade jag tÀnkt hÀnga en del i huset men det blev till att packa och dona hÀr hemma i den mÄn lilltiger tillÀt och ut med hundarna och handla och sÄna andra hushÄllssysslor. Blir frustrerad nÀr jag ser David och Marcus slita satan och jag sjÀlv "inte gör nÄgot" Àven om jag vet att sÄ inte Àr fallet. Jag sluter satan jag ocksÄ. Har ju packat det mesta, flyttat en del och uppackningen Àr mestadels min... Sen för det mesta med en liten tiger i hasorna.

Nu blir det sista frukostmackan i huset, en promenad med grisarna och sen packa ner det sista och fylla bilarna med smÄplock. Kl 10 kommer grabbarna och hjÀlper David med allt som Àr kvar och Benny ska hjÀlpa mig lite med Wilma :0)

Äntligen blir det första natten i huset! Är sĂ„ jĂ€kla pepp pĂ„ att pyssla iordning det till vĂ„rat :0) 

Trevlig lördag pĂ„ er ❀ Glöm inte att njuta av att ni slipper vara hĂ€r och bĂ€ra ;0)



brajÀvlanÀra

Snart dax för sista arbetspasset för den hĂ€r skiftperioden. Om 9 timmar vĂ€ntar tre veckor semester och Ă€ntligen kan man Ă€gna lite mer kraft Ă„t flytten. LĂ€genheten Ă€r i kaos fortfarande men berget av lĂ„dor Ă€r nu inpytsat i huset, nĂ„gra av dem Ă€r uppackade. IgĂ„r hjĂ€lpte Benny till med Wilma medan jag packade upp och meckade lampor och David började klura pĂ„ det viktigaste, bredbandet!? En del blev gjort och hundarna var för första gĂ„ngen med i huset, Abbe sprang in större delen av tomten och ja jag tror de blir rĂ€tt nöjda dĂ€r! Idag blir det till att packa i lĂ€genheten och nog en vĂ€nda till huset ocksĂ„. Vill verkligen bara flytta in nuuuu! Älskar huset! 

Om

Min profilbild