Parkhäng

Morgonmys


Spanar runt på alternativen


Favoriten

Om och om igen

Promenad och samtal med en kotte som avslut


Det var igår mellan nattpassen, idag har vi fixat lite ärenden på stan och lagat middag för hela veckan så vi kan packa så mycket som möjligt för imorgon får vi äntligen huuuseeeet! :0) :0) :0)



Bästa skiftövergången

...mellan em och natt! Man är närapå ledig!


Så en tur till Kalmar blev det för diverse inköp till huset. Vi längtar sjukt mycket... Mer för varje sak vi köper och mer för varje kartong som packas. Snart! Snart!

Bus i bilen:





Trevlig helg på alla er lediga ❤️


Hemma!

Efter en jobbig resa hem bjuder jag på lite bilder från en annars mycket trevlig helg uppe i Oxelösund. 

(Annas bild)
















Lite mer en så var det men det var de som fastnade på bild den här gången.

Äntligen får man slita pappa i håret igen ;0)


Tack alla för ett par trevliga dagar ❤️

Första natten = nästan ledig




I lördags var vi och hälsade på i huset igen och nu känns det som att det är på riktigt! Och dessutom snart så nu blev det en liten push att fylla kartongerna :0) det blir mer och mer kaos i lägenheten men snart ska grejerna få nya platser att stå på. Lääängtar!

Men innan dess ska jag och Wilma på en liten tripp till Oxelösund. Tanken är att det blir en något lugnare helg än vanligt när vi åker upp. På fredag blir det middag hos morfar och på lördag blir det badhuset med gammelmormor och förhoppningsvis morkusin Carro. Mormor träffar vi de få timmar hon inte jobbar och så ska det väl in två mostrar och ett gäng kusiner någon stans också. Blir en kul helg tror jag! Hoppas bara vi inte drar med oss massa nya sjuklingsbacilusker hem för nu är jag trött på att må dåligt!

Nu blir det strax hemburgare! Mmmm ;P

Kram på er

Torsdag

I natt blev lillpluttis äntligen feberfri, inte helt piggelin ännu men idag känner vi igen vår lilla tigerbebis. Själv låg jag och svettades hela natten och känner mig lite bättre men har väl en bit kvar till ok. 



Skönt att ha henne uppe på benen idag.


Ty jag är en napp

En helvetesnatt genomleds på jobbet... Var visst betydligt sämre än vad jag trodde när jag åkte. Frös, hade ont överallt och trodde att halsen skulle rivas sönder inifrån. Efter åtta vansinnigt långa timmar kom avlösning och en promenad till bilen utan dess like. Seriöst funderade jag hela vägen på om jag inte skulle rulla ner i diket och självdö istället. Men hem kom jag tillslut tack vare kollegan som fick köra i mitt ställe och väl hemma möts jag av en sjuk tigerbebis och aptrött pappa. Tur att han än så länge är frisk och kan ta hundarna och fixa lite till magarna. Själv är utnämnd till förste snuttis  och ska jag vara helt ärligt så är det väl precis vad jag orkar vara...

Och på tal om att orka så gör det ont att skriva...

Hoppas ni har en bättre onsdag än vad vi har ❤️


Wilma 10 månader

VARNING FÖR MÅNGA BILDER, fick beslutsångest ;0)
 
Jag försäker att följa tösens utveckling i bilderna, den här gången fick det bli bus på balkongen vilket är en ny favorit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Om någon undrar varför jag oftast lägger upp glada bilder: Jag är nämligen programmerad till att det ska skära i hjärtat och hela kroppen när jag ser det här...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Titta! Mamma har glömt prislappen!
 
 
 
 
 

Opp å ner, ner å opp...

...lugn, lugn! Hon kryper bara över kudden ;0)...



Bilderna redigeras för fullt och en massa inför-flytten-ärenden är utförda. Skönt det! Och det var väl lite i sista minuten! ...eller kvarten iaf! Lätt hänt när man går som en sköldpadda själv men tiden kutar på som en jagad hare.

Nu ska jag krama kudden en stund! 
Snark snark

Plask plask




Fullt ös som vanligt! Extra mycket jobb tack vare Greenpeace intrång på okg som ni säkert läst om i tidningen. Idag blev det iaf babysim igen :0) både jag och David hade tid idag och vi tog nya dykfoton som kommer upp här sen när vi fått dem. Så himla kul att se henne i bassängen! Skitglad fastän hon var trött redan när vi började.

Tog 10 månaders foto på henne här om dagen också men de har jag inte ens hunnit ladda över till datorn... Men det gör jag förhoppningsvis imorgon.

Börjar dra ihop till flytten nu så det är nog dags att inse det och börja ta tag i allt... Vet ju knappt vad som ska tas tag i!?! Får iaf bli på måndag när allt öppnar och jag går över på nattpass.

Trevlig helg på er ❤️

Dagens nya!

Numera kan lilltiger även klättra upp i sängen själv! Det är så himla kul att se varje litet framsteg och den nöjda blicken när tösen lyckas med något nytt och svårt. Sen kompenserade hon det med en bula i huvudet på vägen ner... Som hon länge varit riktigt smidig på!?!

Rapport från pappan:
Ser ut att gå bra medan jag är på jobbet...


Kalas

Leo fyllde igår två år så idag var det kalas med både trevligt sällskap och tårtor. Både Wilma och Leo tyckte att Tigermammans knä var det allra bästa stället att hänga på... Lite trångt och svårt att äta tårta och dricka te men skam den som ger sig ;0)















Melicia höll sig till sin kära farfar idag så hon fastnade visst aldrig på min telefon... Och de andra lyckades också smita undan, förutom på en väldigt snurrig video som Wilma recorderade. 

Sen hängde vi hos svärmor på smarrig middag och asiatiska bullar med kokoskärna, smarrigt! Wilma lekte massor med Benny och var som vanligt skeptisk mot alla vuxna, smulade ner halva köket med skogaholmslimpa medan vi käkade.






Igår var det också kalas... Eller ja fest iaf a'la latino :P väääldigt trevligt även om jag hoppats på en kille eller två till... Nanna kom ner från Gamleby och hakade på så det blev en trevlig middag innan också. Höften som jag haft problem med hela veckan höll förvånansvärt bra ändå och tog sig igenom hela festen även om vissa rörelser fick uteslutas på nattakanten.
Väl hemma stupade vi i säng, konstaterade 07:30 att det visst går att bli bakfull på vatten... Tog lite hand om Wilma, två tabletter och somnade om. Vaknade av att David väckte oss 12 min efter att vi borde ha åkt till babysimmet(!?) behöver jag säga att vi hoppade över det idag? Riktade in oss på kalaset istället och tackade av Nanna för ett trevligt besök efter frukost (vid lunchtid).


Om

Min profilbild