Blir alldeles varm...

...när jag redigerar bilder från bröllopet :0) är så himla lycklig ❤

En kort och seg dag innan em-passet men en liten solglimt och ett par bilder hann jag med iaf...


Seriöst

Mammajeans... vilket påfund... som om det inte var tillräckligt krångligt att röra sig innan... humpf...fler leggins till mig tack! :0)

Synd att det inte är sommar så man kan heffaklumpa runt utan paltor på sig. Jag undrar hur stor magen hinner blir innan hon bestämmer sig för att komma ut... antagligen helt gigafantisk om det ska fortsätta såhär...

 

I ❤ Newbie

En av Newbies klänningar jag suktat efter :0)

och en liten ballerinakjol till vår blivande dansprinsessa :P


Glad Påsk :0)

Sista lediga dagen och jag har väl mest bara varit en klumpfis idag, inte direkt åstadkommit någonting (förutom ett blåmärke på Davids tå) men det kan man väl inte alltid göra heller. Tina som jag dansar med i Kalmar var i stan en sväng så vi tog en lunch och snackade lite strunt innan MVC-besöket. Vi fick äntligen kika på det lilla knytet igen och allt såg bra ut och magen har vuxit som bara den :0) Fick även bekräftat att det är en liten flicka som vi trodde :0) Äntligen blev det fritt fram att inhandla en newbieklänning!!! hihi
 
En snabbfika med älskligt och Martin sen blev det bio med bara älskling: G.I. Joe
Nu blir det mysmassage ❤
 

Ordning & reda

 

Nu faller bitarna på plats
❤ Längtar så nu ❤

 


06:29

Go-morron-mys i sängen :0)
...fast vänta nu, vad har hänt med regeln inga hundar i sängen?...


Storshopping

Passade på att bunkra upp nu när vi är lediga tillsammans så vi är redo ifall bebis får för sig att komma lite tidigt. Nu har vi allt vi behöver och en hel del till. Babyskydd, blöjor,febertermometer, nappar, flaskor, tvättlappar, babyborste... ja'a'ni allt vi kunde komma på som kunde vara smidigt att ha hemma... Sen finns det såklart en hel massa mer saker vi vill ha men det är ju en annan sak. Det blev iaf en heldag i Kalmar med älsklingen och Martin.

Summe kom förbi en sväng hemma när vi kom tillbaka, offrade sig på en promenad med hundarna och jag fick börja rota upp alla kassar. Lite slappkväll, städa badrummet och sen massage av älsklingen (gör susen efter en dag på stan) nu börjar illamåendet krypa på så jag tror jag ger upp för dagen. Imorgon ska vi mecka upp lite hyllor och sådant och förhoppningsvis fixa rent här hemma... Får se hur långt vi kommer...

Bilduppladdningen vill visst inte funka idag så det får bli ett nytt försök imorgon.

Natti natt


B&W wedding

 
 
 
 
 
 
 
Tog några dagar ledigt från jobbet så nu blir det lite hemmamys, förhoppningsvis hinner jag med en hel del av bilderna från vigseln och magfotograferingen också :0)
Idag har jag sorterat och lagt ner bebiskläderna i den fina byrån som David och Sukke monterat ihop och imorgon ska vi passa på att handla det mesta andra som kan tänkas behövas...
 
Skönt att vara hemma hos min kära man igen och bli lite ompysslad. Massage och högläsning ur Vi föräldrars stora bok om barn :0) Inte illa alls ;0)
 

Några magbilder till v31

Återigen stort tack till fotografen Anna :0)


Längtar hem till min man ❤

En fullspäckad vecka efter vigseln, befinner mig nu uppe i Oxelösund efter ett par dagar kurs i Nyköping. Lite nytta och nöje med kollegorna, en kamp mot en trasig rygg, besök hos mormor & morfar med Carro, en fikakväll hos pappa, Maggan och alla djuren med Anna och ett mysigt avslut hemma hos mamma :0)

Nu önskar jag att jag kunde få krypa ner hos min älskade man men det blir tyvärr inte förrän på söndag...

Ser fram emot en mysig lunch med Ida imorgon :0) Nu sängen!
Kram på er


❤ Herr & Fru Isarve ❤

Efter en alldeles underbar vigsel är det nu bildredigering för fulla muggar ;0)
Har även magbilder kvar att fixa... och kurs hela veckan :0/ skulle behöva en frivecka till...
 
 
 
 
 
 
 
Mer kommer vartefter jag blir klar...
 
❤ Stort tack till er alla som gjorde vår dag så underbart fin ❤
Lite extra stort till Anna som dokumenterat de fina stunderna och ställt upp till tusen!!!

❤ i väntans tider ❤

v.31: Tre dagar före vigseln :0)
Stort tack till Anna som fotat bilderna!!! Redigeringen kunde jag dock inte hålla mig undan :P


Välkomna till nya bloggen :0)

En ny starpunkt såhär efter namnbytet (Rodas ---> Isarve), ett par dagar före vigseln och ganska exakt två månader kvar till förlossningen av första bebisen... ja om den nu kommer runt det planerade datumet det vill säga ;0) Det är mycket som händer nu!
 
För er som vill kika tillbaka i tiden, besök gamla bloggen:
sararodas.blogg.se
 
Jag har en välbehövlig frivecka just nu och förkylningen börjar nog på att vända tror jag, förhoppningsvis har jag lyckats med mitt försök att äta järnrik kost så jag ska slippa järntabletterna... men det får vi se imorgon kl 7:55 då prover skall tas på fastande mage. Vet inte riktigt hur bra jag planerade in det hela då jag kl 9:00 ska vara på läkarundersökning i jobbsyfte... har ingen större lust att fortfarande vara fastandes då, så en liten picknick på språng imorgon kanske!?! Sen passade jag på att boka in synundersökning också för beställning av nya linser och vid lunchtid kommer lillskruttsyster på besök inför vigselhelgen. Så nu ska vi passa på att knäppa lite fina magbilder på mig och David tillsammans :0) Magen är precis lagom stor nu för att ta sådana bilder, i övrigt börjar den vara lite mycket ivägen men det hinner säkert bli mycket värre, det är ju trots allt 9 veckor kvar.
 
Nu ska vi ut i solen en sväng till innan den går och gömmer sig! Så härligt med ljusa dagar!
 

Om

Min profilbild