Sjukstuga







Idag har mamman äntligen varit hos doktorn och fått medicin till den envisaste hostan i historien. Därefter fick lilltiger feber så allt som duger är mammas famn. En kaskadspya över både oss och sängen... Jag som tyckte det var bra att hon drack så mycket när hon vaknade!?! Men där fick jag!

Ja så nu ligger vi här och väntar på bättre tider!
(och mer alvedon, batterier till termometern och pizza)

Over and out
❤️



Puss & Kram




Ett väldigt efterlängtat besök
❤️

Och en timme dans i Kalmar, gick sisådär med hostan men skönt att det har dragit igång igen!

❤️

När man inte orkar mer...

Riktig pissnatt med hostan så jag insåg mina begränsningar och bestämde mig för en sjukanmälan framåt morgonkvisten... Mao en chans att skrapa ihop nattens stora sömnbrist! Nu har jag tre veckor ledigt och då får jag verkligen hoppas på att bli frisk!!!

På em åkte vi till Kalmar för ett besök på MAX och leka av Wilma på LattjoLand.

Så här kommer en bomb med bilder:























Nu är själen lite piggare och lite gladare ;0)

Kram på er
❤️


En helt vanlig tisdag

(Igår)

(Igår)












Ja lite senare än vanligt kanske...
...men nu ska vi sova!



God natt på er
❤️

Trött Helg

Lånar från mamma och pappa...


Lånar från mamma...


Lånar från...

...eller ja, tar helt enkelt för sig!
Fläsk e gött!












Sjukstuga






Här händer det inte så mycket alls, snarare så lite som möjligt! Jag försöker bli frisk och Wilma springer runt och busar som vanligt. David fyller år idag men vi firade redan igår med middag och tårta tillsammans med ett gäng kollegor till David. Idag tog han lillfis med sig till farmor efter jobbet och jag stannade hemma på soffan (bortsett från hundpromenad).

Jag vann förresten månadens fototävling med tema "vatten" med följande bild :0)
"Livets dryck"

Så nu måste jag gnugga geniknölarna och komma på ett tema för nästa tävling. Det är vinstens baksida ;0)

Kram på er




Ledig Helg

Hostan vill verkligen inte ge sig! Envisare än evnisast :0( ibland hostar jag så jag nästan kräks... Eller är det lungorna som är på väg ut kanske? Drygt och jobbigt är det iaf. I lördags tog jag två panodil och hostmedicin till frukost och sen åkte jag och Wilma på äventyr i Kalmar. Närmare bestämt till Latjo Land :0) kul ställe!













Sen mötte vi upp Tina, Patrik och Fredrik i stan på fika och tydligen övertalning om att bli kvar i stan. Tina fixade nattvakt till Wilma och vi drog iväg på partyskojakt...
Har ju tänkt köpa nya i typ ett år så det var väl på tiden kanske :0)

Grabbarna drog hem och sminkade sig och vi tjejer åkte till den lånade lgh för att luska ut vad vi skulle ha på oss. Wilma badade badkar medan jag hämtade grabbar och pizza. Väl tillbaka såg Wilma ut som ett russin och det var hög tid att kliva ur karet ;0)

Sen blev det nattning för Wilmas del medan de andra smygbörjade förfesten. Barnvakten (Tinas dotter Natalie) dök in och vi ner på stan... Satan i Gatan som vanligt men den här gången blev vi kvar där hela kvällen. Sen lurade vi med oss killarna, nu även Frank, på efterfest så Natalie hann med sista bussen hem. Wilma hade precis vaknat till så det blev en lugn efterfest med Wilma i centrum. Hon visade klipp på sig själv och barnprogram, jonglerade med ballonger och gjorde high five med grabbarna... Haha ja barnsligaste efterfesten ever ;0)
Sen gav vi upp och slängde ut alla killar och kröp till kojs istället. Underligt att både Wilma och Tina lyckades sova trots att jag hostar mig igenom både dagar och nätter!

Det blev som vanligt en väldigt trevlig kväll även om det blev väldigt lite dans för min smak ;0)


Dagen efter:
Wilma hittade ett ragg på subway



:D söta ungar :D

Ja som sagt dagen efter!

Skulle ju haft besök från familjen Holmebrant igår men hade ju tyvärr ingen privat chaufför med mig så jag fick ställa in och hänga kvar i Kalmar till kvällen så jag säkert kunde köra oss hem igen.

Och idag är jag glad att jag är mammaledig, blir soffhäng och hosta för hela slanten :0(

Hoppas ni andra också haft en bra helg! 
Fast utan hosta!!!

Kramis


ZzzZzzz








Jobbar, sover och vardagssysslar. Väntar på att få hem bilen från verkstaden och längtar efter den lediga helgen som kommer samt att den förbaskade hostan ska gå över. Men nu är det krig! Bisolvon och Strepsils har jag rustat mig med! Nu ska du väck från kartan!

Hoppas ni andra är friska och pigga!
❤️


Bara så ni vet

Det är inte alltid lätt ska ni veta. Det finns så mycket saker jag skulle vilja göra och orka med men det gör jag inte! Det är bara så det är! Jag är en sån där person som liksom tyr mig till en eller ett par vänner i olika sociala sammanhang. (Bekymra er nu inte över att jag skulle ha för lite vänner för det är absolut inte samma sak.) Jag trivs bäst så, mycket bättre än i stora sällskap men baksidan med det hela är att det är svårt att hitta tid och ork till allt och alla eftersom de i regel inte träffar varandra. Det kan vara svårt nog att bara få ihop vardagen med alla olika skiftjobbscheman, dagisscheman och dansscheman... Pussla sedan in två hundar och ett utspritt socialt nätverk så kanske ni börjar få en liten hint. Otur som förföljer oss i form av saker som går sönder hela tiden gör det heller inte lättare, det kräver både tid och pengar.

Men i jämförelse med hur många andra människor här i världen har det så är alla mina så kallade problem som en piss i havet!

Och vet ni vad?
Det finns inget som är så underbart, eller ens är i närheten av att väga sig mot exempelvis att ligga bredvid Wilma i i sängen, killa henne försiktigt på ryggen och höra hennes gälla stämma försiktigt sjunga med till "byssan lull"... "Kokka..ill" fyller hon snabbt på med så hon hinner sjunga det en gång till när det blir "koka kitteln full" "kokokkaill". Efter en stund lyssnar hon bara och vaggvisan viskas fram tills även de rastlösa små fötterna fått ro.

Ovärdeligt!

Byssan Lull på er
❤️ 

Gott Nytt År


























BooP, NaNi, NaNe


Härligt Nyårsfirande helt enkelt :0)

Gott Nytt År
på er
❤️



Om

Min profilbild