Inte många knop...







Ännu mindre energi idag tyvärr, hoppas att det vänder nu!

Vill fixa och dona och komma i lite mer ordning än det kaos som råder här hemma just nu. 

Röran och ovissheten är extra påtaglig såhär när det närmar sig. Om bara några dagar står jag här helt ensam med ett barn, två hundar, ett hus och en helt gigantisk tomt att ta hand om.
Nog kommer jag att klara det för jag klarar det jag måste klara.

Men det är skönt att mamma kommer och stöttar mig snart. Hoppas jag är pigg och frisk igen då så det blir lite gjort och att vi kan ha lite trevligt också!

❤️

På riktigt!





Här kör vi på sjukstuga nu igen, både jag och Wilma. Men vi är inte helt sängliggandes den här gången... Iaf inte ännu! Feber som kommer och går, lite snorigt och hostigt  och jag har i princip tappat rösten. 

Kan man köpa ett nytt immunförsvar? Isf var och för hur mycket?

Man kanske kan önska sig ett i julklapp :0)

Helgen

LÖRDAG







Åsså glass på det då va!

Lite Pride-festival, väldigt mycket kaos och trevligt sällskap gjorde en rätt bra lördag. Synd att man går runt som en uppblåst pms-kossa med högst bristande tålamod bara... 


SÖNDAG
Installerade nya bilstolen Och provkörde den ut till Kristdala, konstaterade att det var allt för länge sedan vi var där senast.

Lite bus, god mat, trevligt sällskap och paltkoma... sen tog jag mig med nöd och näppe ner till dansen i Kalmar. Tur att jag alltid blir pigg av att dansa ;0)

❤️


Om

Min profilbild