Kusinmys






















Äntligen "här" igen! Har längtat lite senaste tiden... Men så himla trött! Tidig kväll för Både mig och mamma... Ännu tidigare för Wilma. 

God natt!

Nu igen










Efter ytterligare ett veterinärbesök och ett fint rosa bandage fixade jag lite IKEA-ärenden och sen åkte vi (jag och Izac) vidare till Tina som följde med till Färjestaden och smaskade på Sveriges godaste glass! På Ölands Choklad såklart!

Massa prat (t.o.m. Politik!) och en kycklingsallad senare var det bara som vanligt entimmes bilfärd hem... Trött som få nu. 

De svar vi kunnat få idag på Izac visar på betydligt bättre levervärden än sist men några svar får vi först nästa vecka!

God natt ❤️

Snart så...




Passar på att andas lite i kvällssolen. Bebis är precis nattad och solen går snart ner bakom träden... Alldeles för tidigt även om det är långt senare än vad grannarna har! David och Almir meckar ihop badrumsmöblemanget och jag får väl strax ta en sväng med hundarna. Kanske två för Izac har ont och Abbe behöver lite extra... Åååh vad jag önskar att jag hade en cykel!

På jobbet var det att göra hela dagen och ett jobbmöte med obligatorisk fika efteråt... Så vaken har jag hållt mig även om jag är väldans trött. Ett pass kvar och sen semester! Gött! Imorgon (torsdag) får bli packardagen (läs: lördag i panik precis innan bilfärd)

Kram på er så länge!

John, Kära John

Kisar med trötta ögon i mörkret, kämpar emot tröttheten, drar sakta fingrarna över en rastlös själ och ber för mig själv att John ska komma tillbaka... Blund alltså, John Blund. Inget verkar hjälpa. Byter blöja. Försöker igen... Försöker igen. Drar täcket ända upp till halsen ännu en gång. Gosar in fötterna i täckets nedre del för att återuppta önskad temperatur. Två små tassar dundrar smattrande rum genom rum. Fyra små svarta tassar suckar, släpar trött, byter plats, upp igen, söker ro. Två små snabba tassar kommer smattrandes med ett glädjetjut. Blandar till en flaska välling. Slurp. Täcket upp. Tätar gliporna. Snurrar in fötterna. Jag stängde väl grinden? Ja ja men det gjorde jag! Fyrtassade nere och tvåtassade uppe. Tätar gliporna. Somnar. Klockan ringer.

God morgon och välkommen kära fm-pass!

Herr & Fru Krut








































Tack för förtroendet att få föreviga er underbara bröllopsdag!

❤️

Inte mycket piggare

Äntligen sovmorgon! Eller ja segmorgon kanske jag ska säga för jag var ju uppe med tuppen såklart... Har fixat en liten del av bröllopsbilderna från Herr och Fru Krut i Linköping. Under tiden skapades såklart ett ännu större kaos än vad som innan dess existerade. 



Helgen i Malmö var GRYM! Riktigt GRYM! Fullspäckad med dans i alla möjliga former: fester, shower och massor av träningspass. Helt enkelt underbart :0) mellan all dans hann jag nätt och jämnt klämma in ett par vänner också och fick mig ett par middagar. 

Tackar hotell Gustafsson ödmjukast för fri tillgång till huserum ❤️

Just nu är det buset innan middagsluren som gäller. Tänkte varit ute lite längre men regnet drog in över oss. 

Izac är både lite bättre och lite sämre. Inte helt oväntat men jag hade hoppats på bara bättre. Inget tissepåsig och något lite piggare (inbillar jag mig gärna) men istället börjar han få ont och lite svårt att resa sig... 

Wilma är det fullt ös på och hon meckar och klättrar, leker med bilar, hjälper till att klä på sig och gärna mig också.

Abbe var väldigt nöjd igår när äntligen HAN fick åka till veterinären! Bara vaccination och hundmatsshopping men han var nöjd med det! Knäppgöken!

Undra vem som somnar först nu... Jag eller Wilma?


Izac

Under två veckor nu gör vi ett försök att behandla leversvikt på Izac samt hålla nere alla andra mediciner. Jag hoppas att det ska fungera och att vi kan hitta en väg för att behandla honom utan att slå ut levern. Tyvärr går ju allt man stoppar i honom genom just den...

Hoppas att han ska må lite bättre!
Känner mig helt slut idag med på tok för lite sömn mellan nattpassen. Hela helgen är späckad med dans i Malmö så jag hoppas det ger den där piggkicken det alltid brukar göra! 

God natt på er som har tur att få sova ❤️


Trött

När förväntningarna hopar sig. Förväntningarna på mamman, på frugan, på medarbetaren, på husägaren, på matte, på vännen, på... Då då är det surt! Samtidigt som allt går emot en och allt strular. 

Men inte nog med det! För värst av allt är att Izac inte mår bra, kroppen orkar inte längre med de mediciner han behöver för att inte ha ont. Hans sista dagar kryper så skrämmande nära... Rädslan att tvingas ta beslut om att leva utan honom flåsar mig i nacken och jag vill inget annat än att han ska må bra! Här! Hos oss! Med oss!



Försöker vara lite glad åt de nya bilarna men det går inte!! Skönt förvisso med större bilar men glad? Nej! Det är för jävla mycket skit och stress just nu... 

Nu ska jag iaf sova, hoppas jag inte drömmer något alls!




Tur-i-oturen AB

Köper två bilar och säljer två bilar
Byte om en vecka
Kör ut från bilhandlaren
Kör inte alls ut från bilhandlaren
Lämnar in nyckeln på verkstan
Bebis slår hakan i asfalten

Tooomt på styrservoolja! Sweeeet!
Snigelspår på parkeringen

För andra gången i rad var det dock på verkstans lott för det hade med en tidigare operation att göra. Vågar man ens andas fram till onsdag och de nya bilarna? Wilmas haka, tänder och tunga gick det bra med och läppen hänger kvar även om den fick sig en liten törn av tänderna.

Izac vet vi inte alls läget med just nu men bra är det ju inte 😢 Det var tyvärr inte bara "oj jag tisse på mig" eller kanske (hoppas) fast det har hänt igen så nu är ultraljud inbokat och undersökningarna drar vidare. 

Nu ska jag stöka vidare så vi förhoppningsvis kan ta oss till Linköping under em för Ellinors & Andreas bröllopshelg. Dags att packa?
Antagligen!

Hoppas ni får en trevlig helg ❤️ (och vi)

Tisdag (säger di)

Inga fler olyckor för Izac ännu, proverna som vi fått svar på ser inte helt bra ut men ger heller ingen direkt fingervisning på problemet. Imorgon kommer återstående provsvar och vidare diskussion om vad som kommer här näst. Paniken har släppt men oron hänger kvar.

För övrigt har jag och Wilma testat lite bilar. Klämt och känt lite, kastat in vagnen bak och filurat lite. Valde ut ett ev alternativ som vi åker och provkör med David imorgon! Spännande :D

Därefter blev tösabiten fullkomligt hyper och slutligen fattade mamman att det bara var sandlådan som gällde. Inte lekrum. Inte gunga. Inte studsmatta. Bara den älskade sandlådan!




Just nu är hon på nattis och jag gissar på att det är tanborstningsdags och när som helst sängen som gäller. Det hade tidligen blivit tidig kväll igår, upp fem och sen hemma sov hon middag vid 10... Gissar på att det går fort att söva henne idag.

Sen hade vi visst missat att dagis har semester denna vecka också (inte nattis som är på samma ställe) så när David skulle hämta Wilma imorse var dagis låst.

Hallå
Äääöum
Eeeh
Ahaa
De har gått till det andra dagiset ja
Ingen galen fröken som kidnappat vårat barn
SKÖNT

Nu har jag varvat ner och kryper till kojs
Sen blir det promenad i ett ev regn som verkar vilja ner i den torra marken. Lika bra det kanske? Pass på medan jag sover vett ja! Veckans sista nattpass... Eller pass över huvud taget för i helgen är jag ju tärna! Brudtärna! (Bland annat)

God natt där ute ❤️

Orolig

Blev ilfart till Kalmar veterinärklinik med tårar rullandes längs kinderna idag. Det bara rann urin från Izac inomhus.

Livrädd att jag ska tvingas leva utan honom!

Urinprov är tagna och jag hoppas att oron är i onödan! Vissa svar kommer imorgon. Andra om några dagar. Under kvällen har det inte hänt igen och så hoppas jag att det fortsätter!

❤️Izac min gamla vän❤️











På tal om...

Med tanke på mormors bloggkommentar igår om vår goa lilla clown så blev morgonen så jäkla klockren. Wilma tar fram en gul liten plastskål och sätter den på foten, tittar på mig med glimmrande ögon och ett så nöjt leende att öronen sitter som små rosetter i mungiporna på tösabiten. Jag slänger ur mig det allra självklaraste "ta'daa'" varpå lilla fröken vräker ut armarna och ler med hela kroppen "TADAAAA". Så jäkla skön, plockade ordet direkt ur mun på mig. Inte för att det var särskilt svårt ord men man blir allt lite överrumplad ibland.

Älskade lilla hjärta
❤️

Vaaaarmt



...och sjukt mycket getingar!

Tack för sällskapet SummePumme ❤️
Nu EM-pass!

Härlig söndag på er alla ❤️

Om

Min profilbild