Grillat är alltid godast!


Och så är det ju så jäkla gött att bara va lite spontan och hux flux dra iväg eftersom solen äntligen tittar fram!

Eller?

David fick en väldigt bra idé att släpa ut hela familjen på vinterns första korvgrillning... Men så var det ju just det här med vintern och en massa kläder som vi inte ens hunnit få ner från vinden så ett par lager för lite men mössa och vantar på iaf! Bebis var ordentligt påpälsad åtminstone. Sen att jag höll på att tappa sugen redan där vid påpälsning av trött bebis... Ja... Iväg kom vi och hundarna var överlyckliga! Busade omkring som alltid medan vi försökte få till en bra eld i en inte så snål men iskall blåst. Blickade bort mot solen som visst inte låg i våran vik vid den här tiden och underhöll bebis om vartannat. En stunds tystnad infann sig efter att jag nämnt att det är så j-a kallt så man nästan borde steka korven hemma istället... Och det gjorde vi! Haha mysiga familjen på äventyr! Nästa gång får definitivt bli efter att vi hämtat ner vinterkläderna! Eller så kanske vi steker direkt nästa gång ;0)?!

För övrigt har Ellinor, Andreas och Otto förgyllt våran helg med sin närvaro. Grabbarna körde lördagskvällen hos Almir och vi tjejer och fyrbenta hade hemmamys istället. Massa gott i magen och så julmarknad på Fredriksbergs Herrgård där vi gifte oss i våras. Jag älskar julmarknad! Så mycket fint att titta på och gott att smaka. Sen köper vi mest ätbara saker när vi går på marknad... Men det blev en hel del bara det... Ost, korvar, honungsfläsk, inlagd gurka, fikonmarmelad, chokladkola, servetter och knäckformar (ev något mer!?!)

Efteråt stod fruarna lääänge i köket för det vankades sushi till middag. Lite orutinerat eftersom det var så länge sedan sist men väldigt gott!











❤God kväll på er alla ❤
❤;0)❤


Kommentarer
Postat av: gmormor

Ja nu är det dags för varma goda kläder, här har det varit underbar luft o sol idag. Trevlig kväll. Puss o kram

2013-11-25 @ 19:21:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild