BrumBrum

Nu far vi hemåt igen efter ett par trevliga dagar i Malmö. Stor del av pappans släkt har nu fått sig ett besök av tigerbebis som skött sig utomordentligt. Nätterna har varit rena himmelriket då hon sovit 6-7 timmar i sträck.

Vi har bjudits på en massa god mat både hemma och på restaurang, en mindre shoppingrunda i stan och sen kvällsbus för hundarna igår i stor rastgård... SÅN skulle vi ha hemma i Oskarshamn! Fast Abbe lekte lite väl intensivt och landade på rumpan så nu har han ont i ryggen. Tror och hoppas att det går över med en lite lugnare period och hemmamys. Izac fick sig ett par kopplade promenader med stolta Mendy som var helförtjust i hundarna men lite rädd för Abbes energifyllda pinnbus.

Får tacka Sukke så mycket för lägenhetslånet, skönt med en liten frizon att pusta ut i ;0)

Resan avslutades med ett besök hos familjen Gustafsson/Olsen där det visst blev en hundpromenad för mycket. Andreas fick ge sig ut på cykeln och hittade rätt på dem, tre (Tufva, Tindra och grannflickan) stolta tjejer och en nöjd Izac hittade han borta vid skolan?!? Bra hade det iaf gott och de var inte bortrövade heller! Theo nöjde sig med att pilla på Wilmas underläpp och nypa henne lite försiktigt i tårna. Gunga henne i bilstolen gick lite väl fort men annars var han väldigt försiktig.

Nu blir det ett par lugna dagar hemma (tror jag) David börjar iaf jobba imorgon och på måndag ska vi kika på hus så jag får hålla mig hemma i krokarna tills dess iaf.


Kommentarer
Postat av: Benny

Snygga bilder Sara

2013-07-05 @ 22:33:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild