Kväller

Utsikt över vår sommaräng efter nattpasset.



 Bus med farbror Benny i lekrummets bortglömda hörna ;0)
Vi grävde ner oss i jordgubbslandet (hälften ogräs och tydligen en liten brännässla också) och smaskade i oss alla mogna små bär! Smakar som smultron men är stora och saftiga som jordgubbar... Mmm!

...I Wilmas sovrum...
Klädnyporna ska målas och fler bilder upp men jag passade på när Benny var här och lekte lite med Wilma :0)


Nu är vi fyra arbetspass ifrån semester och även om jag bara jobbat fyra veckor sen förra semestern så längtar jag något fruktansvärt efter den. Jobbperioden blir så lätt stressig och frustrerande när man hinner så lite av allt man skulle vilja göra. Tror att jag måste sätta mig ner och fundera ut en fungerande strategi för att inte stressa sönder. Försöker göra saker för att det känns bra när det blir lite finare hela tiden men går runt med en klump i magen för allt som inte blir gjort. Blir så trött på mig själv när jag känner så... att andra bara ser det jag inte har gjort... Men om det är så så kan jag egentligen tycka att det är dennes problem och inte mitt... Men är det så det känns? Nej! Jag tar på mig skulden för allt oavsett om jag borde gjort det eller inte! Störd! Jag blir så trött!

Istället för att ta tag i sista skiten bestämde jag mig för att njuta en stund i kvällssolen på farmors vis ;0) grädde, mjölk, socker och jordgubbar! För en stund löses klumpen upp. Jag rastar grisarna och lämnar som vanligt lite av kaoset till David.

...eller till mig själv och morgondagen... 



Det märker vi då!

Önskar er som får sova en god natt 
❤️


Kommentarer
Postat av: Mormor

Hej vännen💕du är superduktig men ta det lungt jag undrar i bland var du får all ork ifrån... Puss o Kram till er 💕💓💕

Svar: Tack älskade fina mormor 💞 jag ska göra mitt bästa att varva ner ...men ändå få något gjort 😉 Kramis
Sara Isarve

2014-07-06 @ 10:02:02
Postat av: Margreth Rodas

Åh vad mysigt ni har det nu!! Åh försök att inte bara känna alla måsten utan passa på o njut av ert fina hus o familj ,,, alla måsten brukar finnas kvar tills de blir gjorda:)) kram på're

Svar: Tack! Haha ja de gör väl det ;0) jag jobbar på det! Att det ska vara så besvärligt att stanna upp och njuta... Lustigt egentligen! Kram
Sara Isarve

2014-07-07 @ 19:00:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild