Kopplat av



















Större delen av dagen var jag och Wilma i Kristdala och hängde hos Holmebrantarna. Käkade dem som vanligt nästintill ur huset... Specialribs med coleslaw och vitlökskroketter 😋 

Wilma fick lite väl lite sömn så det blev klänga på mamman så mycket som möjligt. Tokvarmt idag så vi segade mest men när det lättat upp lite i luften gick jag, Wilma, Andreas och Melicia till det nyöppnade caféet inte alls långt från deras hus. Åt kletiga mumsiga chokladcupcakes och drack hemlagad fläderblomssaft, mycket gott :0)

Tanken var att jag skulle vaccinera Izac idag men det fick jag skjuta upp för jag blev alldeles för trött för att sätta mig och köra ner till Mönsterås. Fixade istället upp bilderna med de nu färdigmålade klädnyporna och bara hängde lite med Wilma. Kvällis i kvällssolen och sandlådehäng med ritblock och idéskiss till trädgården... Tills David vaknade för då fick han natta Wilma och jag tog en kvällsrunda med Izac och Abbe. Nu blir det kväller även för mig och ladda inför de två sista passen före semestern. Har jag nämnt att jag längtar? ;0)

Känner mig betydligt lugnare (läs det är lite stökigare i hemmet) nu än senaste tiden och jag ska jobba på att njuta istället för att stressa. 

Så alla kommande besökare kan jag i förväg be om ursäkt till om vi passar på att göra någon syssla även fast just ni är här... men det är lite för många besök inplanerade för att projekten ska stå stilla, semestern är vår enda chans! Nu har vi inga sjukt stora planer men lite småpyssel måste hinnas med.

David har för övrigt slitit satan med gräsmattan i två dagar nu och gör han det imorgon också så platsar vi sen äntligen in här på gatan bland de klippta mattorna... Dock inte lika fin trädgård men det lär vi aldrig få tid till med så stor tomt. Men lite bättre ska den allt bli! I sinom tid ;0)

God natt ❤️

Kommentarer
Postat av: Mormor

Godmorgon!! Skick hit lite av din energi för i dag är min bortblåst 🙇😘

Svar: Tyvärr är det en bristvara här också idag! Hoppas du blev piggare sen 😘❤️
Sara Isarve

2014-07-09 @ 10:14:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild