Onsdag


Tänka sig vad Rasmus på luffen är bra på att söva små bebisar, i alla fall små tigerbebisar som heter Wilma.

Började morgonen när David kom hem från nattpasset... Lite frukost och morgonmys i duschen, tyckte att jag var rätt smidig ändå med bebis och allt men så var ju inte fallet. Fick slänga på bebis kläder och knappt mig för då var det dags att protestera mot sömnen som kom svepandes in över ögonen på lilltiger som egentligen skulle få följa med ut. Påpälsad fick hon sova i vaggan medan jag knallade ut med hundarna och pratade med Syster Yster i telefonen, bytte hundar mot bebis och for iväg till Döderhults kyrka för lite babyrytmik... Hade väl ungefär en minut till godo när jag hoppade ur bilen och avslutade samtalet och stressade in för att sedan ta några djupa andetag och ställa ner stresshormonet till noll och låta lugnet infinna sig. En kort amningspaus både hjälpte och stjälpte men det blev supermysigt så fort vi satte oss i ringen och började sjunga med. 

I övrigt har det väl inte hänt så mycket idag. Vi svängde ihop lite potatismos, panerad fisk och sallad till middag... Det var väl det enda som stack ut på dagordningen ;0) 

Lilltösan har fått hemlagad havregrynsgröt (miniportion) på prov idag för att se om det funkar bättre än köpbebisgröt som hon kräks av. Än så länge ser det bra ut så det lutar åt ett till prov imorgon. Hon verkar gilla smaken iaf för hon ville ha mer även om hon tyckte att konsistensen var väldigt konstig... Hon smaskade i sig ett par skedar med god aptit och fick den vanliga menyn till huvudrätten; fyllig färskpressad mjölk direkt ur förpackningen!

En kvällskopp till mamman nu i väntan på att antingen Wilmis vaknar eller John Blund kommer på besök... Eller som det brukar bli, båda på en gång ;0)

Kommentarer
Postat av: gmormor

Vad tiden går fort, inte länge sedan vi såg Wilma första gången, hon blir sötare för varje dag. PUSS O KRAM

Svar: Ja det är lustigt hur någon som är finast i hela världen kan bli finare och finare för varje dag som går ;0) Puss ❤ Kram
Sara Isarve

2013-09-18 @ 22:05:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild