Rehab

Senaste tiden har det blivit lite väl mycket konkande saker och tigrar och nu äntligen är Davids dagtidsveckor över så jag kan få lite mer stöd här hemma för nu säger kroppen ifrån. Jag har väl inte de mest vältränade musklerna att bära upp allt med kanske och det är inte riktigt läge att skaffa det just nu heller. Men nog om det just nu iaf... 

Torsdagen bjöd på sång och babyrytmer på öppna och en del socialiserande för både mamman och bebis. Sen chockade jag Andreas och Magdalena med att vara 20 min tidig istället för 30 minuter sen som vanligt... man skulle ju nästan kunna ta det som 50 minuter tidig helt enkelt... Så då fick jag allt fart på dem :P hihi
Hängde där resten av dagen, inte helt otippat bjöds det på kittlande god lunch och ett par bortbabblade timmar senare ett gäng våfflor med sylt. Däremellan diverse blöjbyten, välta omkull hundvattenskålen (Leo) och en promenad med voffar, Wilma och Melicia. Så förutom att Leo fick feber mitt upp i allt så var det en alldeles förträfflig dag.

Fredagen inleddes med en rejäl sovmorgon, kl 07 flyttade Wilma in till sängen på frukost och så sov vi vidare till 10:30! Tack ❤ sen fixade vi och donade lite praktiskt inför dagen, städade, handlade och förberedde maten. Sen dök Nanna och David upp hyfsat samtidigt och när vi myst i oss lite te och middag, proppat bebis full med mjölk och jag fått på mig både smink, klänning och klackar så smet jag och Nanna till Kalmar för att skaka rumpa. Eller ja svänga runt dem en hel del iaf. Det var en väldigt trevlig kväll med massa dans även om det hade underlättat och blivit ännu mer om det varit ett par killar till. Men eftersom Wilma var kvar hemma så blev det mycket mer än när hon är med. Men på Söderport är det högst olämpligt att släpa med sig barn och skönt var det! Fick många komplimanger både för min klänning och min dans och det är väldigt roligt när folk ser att jag verkligen älskar att dansa. Jag är ju extremt långt ifrån något proffs men att jag lyckas förmedla kärleken för dansen duger gott och väl för mig. Det blir bättre och bättre iaf.

Idag drog vi iväg på ett tydligen inställt babysim men badade ändå när vi ändå släpat oss upp och dit trots ömma fötter och trötta ögon. Med lite instruktioner från en mamma som varit med på det vi tidigare missat gav vi oss på tvåbebisdyk med rätt så bra resultat. Hon var väldigt trött så det blev inte mycket mer än så... Ammade henne till sömns (inte meningen) och sen var det dags för duschen, där fick pappan dra sitt strå till stacken den här gången och mamman hann med att packa in hårbotten och pyssla om sig lite och prata med (störa) de andra mammorna utan andan i halsen. 
Sen efter en stund hemma där Nanna vaknat till liv åkte hon hemåt och vi till Martin på middag och fotboll (hudtidningsläsning). Utekväll på det för pappan och skön hemmakväll för mamman!

God natt min skatt



Kommentarer
Postat av: gmormor

Så fin hon är våran lilla linslus.Kramar

2013-10-06 @ 13:24:37
Postat av: cicci

Vad skönt det känns att du är såpass mänsklig att tillochmed du blir helt slut:)

Svar: Nej det känns inte alls skönt! :P
Sara Isarve

2013-10-06 @ 21:37:31
URL: http://ceciliagustavsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild