Nya äventyr

En återhämtningens dag idag. Vaknar astrött någon gång på morgonen, ger tigerbebis det hon behöver och somnar om, eller läste vi lite Rasmus först? Hmm kommer inte ihåg... Hur som helst vaknar jag senare av att telefonen ringer. Det är bilverkstaden som håller på med service på bilen. I morgondimman åkte David och lämnade in den och hämtade sin egen som blivit ompysslad medan vi var i Malmö. De förklarade läget med bilen och sög ut ett par tusenlappar till ur den nyss tömda grisen. Man har ju inte mycket till val när den inte klarade besiktningen förra veckan... Surt är det!

Tömde skafferiet och micklade ihop gratinerade kycklingminitubes som vi borde haft sallad till. Gick en promenad till insugarna där David hämtade bilen och vi andra promenerade tillbaka igen. Har bara packat upp halva väskan för imorgon drar "jag" upp till Oxelösund-Sthlm-Linköping ett par dagar. Vänner ska hälsas på och en bebismage ska fotas.

Just nu sover bebis efter ett halvt kapitel på rymmen, eller ja Rasmus har alldeles nyss hoppat ut genom fönstret och börjat sitt äventyr. Wilma knölar in huvudet under kudden och jag-vill-inte-somna-gnäller lite, snuttar på alla fingrar samtidigt och sen blir ögonlocken på tok för tunga och hon kan inte annat göra än att ge med sig. Hon sover inte alls länge vid den här tiden men det är så mysigt att läsa henne till sömns.


Kommentarer
Postat av: Carro

Vilket söt bebis😊och vilka fin lakarn😀

2013-08-21 @ 09:46:11
Postat av: gmormor

Du får inte läsa för spännande, då vill hon inte sova. Kram <3

2013-08-21 @ 12:17:33
Postat av: Cicci

Duktig du är som läser för bebis!

2013-08-22 @ 18:47:53
URL: http://ceciliagustavsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild