Lamm & Gris

För andra gången på bara ett par veckor styrde vi kosan mot Lammet & Grisen. Det är så jäkla go mat och härligt ställe, lite synd bara att det ska vara så förbaskat långt dit. Sällskapet denna gång var la Familia (-hundarna) + Summe + Fredrik & mor Lena. Mycket trevligt med andra ord!

Tiden kl 18 kändes till en början helt optimal även om jag inte trodde det innan... Kl 16 kändes bättre men då hade inte Summe kunnat haka på. Hur som helst så sov lilltiger stor del av vägen dit (2h) och när hon var vaken var hon på bra humör och lättroad. Väl framme blev det förberedande kisspaus och blöjbyte och då blev hon vansinnig! Till Tigermammans lättnad blev hon nöjd så fort vi lämnade skötbordet. Och visst jag kan hålla med om att det var ett dåligt skötbord, istället för ett gäng djur som spelar och dansar fanns där en spotlight rakt ner i fejjan... Dock måste hela stället ha funderat på om de borde bryta upp dörren och rädda det stackars barnet som helt uppenbart blev torterat där inne.

Trodde att hon skulle bli hungrig så fort jag hämtat vatten och en tallrik från kalla bordet och en från varma (ja när man har en bebis på armen får man dela upp det på tre vändor)... Men inte, hon satt nöjt i knät och kikade på tallriken och Lena som satt mitt emot. Ögonlocken började bli tunga och tigerpappan som just ätit upp första omgången tog över och vaggade lilltiger till sömns. Efter det sov hon i bilstolen (bredvid bordet såklart) resten av middagen. En efterrätt fick lätta upp det hela och jag valde en sommardröm med smak av smultron och krämig citron, precis som sist.

När vi var klara blev det återigen kisspaus och check av blöja med där hade det inte hänt mycket. Väckte med andra ord bebis och ammade en skvätt i bilen innan vi for hemåt. Det är här jag börjar ångra att vi tog 18-sittningen. Ledsen-helt-omöjlig-att-roa-bebis krävde amningspaus som resulterade i total sanering av lilltiger som tyckte det var lämpligt att tömma tarmen under middagspausen. Så vi slängde ut Summe och David från baksätet och ställde ordningen till sin rätta igen... Körde iväg för att sedan stanna för en längre amningspaus igen. Puuh tre timmar tog det innan vi var hemma igen. Flyttade över till sängen och sov 2 1/2 h sen blöjbyte, amning, sova till åtta, blöjbyte, amning, söva bebis i vaggan, smita ut med hundarna (Tigerpappan låg fortfarande och sov) och hämta bröllopsfotot som inte fick plats i brevlådan. Nu pryder det väggen i hallen och jag hoppas att övriga foton dimper ner i brevlådan under dagen.

Nu är det melonmellis och under dagen blir det hundbad och till kvällen dans på bryggan i Kalmar. Någonstans däremellan ska väskorna packas för imorgon bär det av till Oxelösund och Nyköping igen. Kjolar ska skapas och kusiner ska träffas. Blir en bra helg det här!


Kommentarer
Postat av: Fredde

Det var grymt (pun intended?) as usual! Tur att ni kom hem till slut..

Tack för en kanonkväll!

2013-08-01 @ 15:20:08
Postat av: Sara

Haha ja
Tack själv :0)

2013-08-01 @ 16:42:06
URL: http://isarvesara.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild